Никакви прегрупирания в кабинета не могат да спасят държавността. Това

...
Никакви прегрупирания в кабинета не могат да спасят държавността. Това
Коментари Харесай

Нямало смисъл кабинетът да се инати сам пред огледалото

" Никакви прегрупирания в кабинета не могат да спасят държавността " . Това съобщи президентът Румен Радев в Пловдив, представен от Нова телевизия.

" Младите хора ни върнаха вярата, тъй като към този момент не търпят мизерията и корупцията. Те желаят да изгонят мафията от властта и прокуратурата. Няма никакъв смисъл кабинетът да се хвали и да се инати самичък пред огледалото ", акцентира той.
 Властта удържа мандата с ремонт Обновена
Властта удържа мандата с ремонт

Коалицията се резервира, вотът на съмнение нямало да мине

Според него страхът от възмездието и пресичането на изборните операции е изцяло понятен. " Той обаче е окончателно просрочен, тъй като българите към този момент са на улицата ", уточни Радев.

" Има нации без държавни управления, само че няма държавно управление без народ. Естественият излаз е оставка - никакви прегрупирания вътре в кабинета не мога да спрат тази оставка ", безапелационен бе той.

По думите му България би трябвало да е страна на почтени европейски жители. Достойни европейски жители не могат да търпят това, което се случва, означи Радев.

Процесът е тръгнал, желаят - не желаят ще се стигне до там , съобщи президентът на въпрос счита ли, че ще има фактически оставки.

На въпрос дали има подготвеност да сформира служебно държавно управление, президентът не пожела да разяснява, само че отсече: " Аз съм подготвен за всичко. "
 Румен Радев прикани да не се разделяме
Румен Радев прикани да не се разделяме

Кабинетът и основният прокурор се опитвали да оцелеят с интриги

Припомняме, че през вчерашния ден в свое изказване пред народа президентът прикани да не се разделяме.

По-рано през днешния ден водачът на НФСБ Валери Симеонов съобщи, че обединението резервира своята непоклатимост и ще продължи ръководството на страната до завършването на мандата ѝ.

Вчера министър председателят Бойко Борисов изиска оставките на трима министри - Владислав Горанов, Младен Маринов и Емил Караниколов.

По-рано през вчерашния ден Българска социалистическа партия пък внесе 5-тия си избор на съмнение против държавното управление на тематика корупция.

Междувременно не престават и митингите в страната с искане за оставката на държавното управление и основния прокурор. Иван Гешев обаче бе безапелационен, че няма да подава оставка .
 С 5-тия избор на съмнение Българска социалистическа партия демонстрира пипалата на паралелната страна
С 5-тия избор на съмнение Българска социалистическа партия демонстрира пипалата на паралелната страна

Нинова удовлетворена, че хората към този момент не ги е страх
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР