Никакви мистика или пък езотерика. В следващите редове ще има

...
Никакви мистика или пък езотерика. В следващите редове ще има
Коментари Харесай

Ето каква тайна разкрива за вас цветът на колата ви

Никакви мистичност или пък езотерика. В идващите редове ще има единствено просвета. Важният въпрос - какво споделя цветът на колата за притежателя й, е тематика, по която са писали редица професори и доктори на науките. Марси Куперман е професор по доктрина на цвета. Да, такива има! Тя работи в дизайнерско студио Parsons The New School of Design. Доверяваме се още на знанията на доктора по логика на психиката Сали Августин, който съветва известни марки. Към тях се причислява и консултантът по цветова гама Леатрис Ейземан, която оказва помощ на звездите от шоубизнеса да основават своя имидж. Всички те дружно стигат до един извод – цветът на колата напълно тъкмо дефинира характера на притежателя й.

Червен
Хората, които осъзнато избират автомобил с този цвят, са общителни, импулсивни, радостни и даже нападателни. Те са амбициозни, цялостни с увереност и предпочитание да реализират задачите си. Обичат да са център на вниманието, влизат интензивно в разногласия и се считат за водачи. Червеният цвят е техен избор, тъй като се считат за водачи.

Сив
Диаметрално противоположна характерност на описаната нагоре. Собствениците на сиви коли не обичат да се открояват. Те са консервативни, поддръжници на традициите и уравновесените решения. Обичат постоянството, държат се почтено и умерено. Човекът със сива кола нормално е удобен и прагматичен.

Сребрист
Той не е тъкмо сив. За феновете на този цвят значими неща са статусът и престижът. Те са практични, дейни, изобретателни, умни и с добър усет. Сребристото чудесно маскира мръсотията, ако нямат време да стигнат до автомивката. Все отново водят деен метод на живот.

Син
Той е необикновен. Неговите ценители имат изострено възприятие за правдивост и емпатия. Те са правилни, оптимисти и с лекост претърпяват стрес и ударите на ориста. Честни са и ценят искреността.

Зелен
Собствениците на зелен цвят кола имат прелестна линия. Освен това имат отлична самокритика и не се вълнуват от непознатото мнение. Добри, търпеливи, миролюбиви и не умеят да споделят „ не “. Според специалисти зеленият цвят е най-балансираният и естественият. Колкото по-тъмен колорит зелено обича човек, толкоз повече можете да му имате доверие.

Кафяв
Почитателите на този цвят са земни хора. Те обичат да стоят твърдо на земята и не се боят от бъдещето. Тежко претърпяват измененията, равнодушни са към изненадите и избират да знаят, а не да отгатват.

Жълт
Цветът на насладата и щастието. За да бъдете обожател на този цвят, би трябвало да умеете да виждате във всичко позитивното, да се усещате късметлии и щастливи хора.

Златист
Много необичаен избор. За мнозина се свързва с блясъка. Почитателите на този цвят коли имат добър разсъдък, корав темперамент, ценят уюта и умеят да печелят пари.

Оранжев
Почитателите на този цвят коли са революционери. Винаги плуват против течението. Не обръщат внимание на мнението на другите за тях. Артистични са, изобретателни и истински.

Черен
Цветът на мощта и силата. Увереност в себе си и в утрешния ден – такава изпитват притежателите на черно возило. Това е цветът на статуса и имиджа. Лош е от позиция на напъните за поддържане на чистотата на колата. Визуално „ смачква “ някои елементи от дизайна на возилото. Поради това черното рядко се употребява за проява на нови експонати на автомобилни шоута.

Бял/светло бежов
Светлите цветове се асоциират с непорочност, прохлада и непорочност. Собствениците на бели коли са едностранно фенове на чистотата. Те са перфекционисти. Имат усет, елегантни и стилни са. Уверени в себе си.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР