Никаква вълна не може да повали Никол Шерцингер. Като истинска

...
Никаква вълна не може да повали Никол Шерцингер. Като истинска
Коментари Харесай

Никол Шерцингер перфектна по бански

Никаква вълна не може да повали Никол Шерцингер. Като същинска повелителка на водата, изпълнителката ловко балансира върху дъската за сърф, с цел да ни увери, че е толкоз мощна, колкото и красива.

Точно това ни показва певицата в нова обява в Instagram, където с изключение на положителния си баланс, тя за следващ път показва и перфектна физическа форма.

Без терзания Никол демонстрира своя изпъкнал стомах и стегнатите си бедра в наследник бански, който идеално пасва на небето и водата към нея.

" Притеснявайте се по-малко. Гребете повече ", озаглави поста си певицата от Pussycat Dolls.

Харесванията и мненията не закъсняват. Някои от почитателите ѝ показват възхищението си от визията ѝ, а други правят оценка уменията ѝ да балансира съвършено. А трети просто я обожават: " виждам те и виждам слънце ". За по-малко от два дни обявата към този момент има над 30 хиляди положителни реакции и стотици позитивни мнения.

Когато става въпрос за изваяното тяло на Никол, тя нееднократно е казвала, че фитнесът е един от виновниците за това. А отдадеността ѝ е половината от борбата. Брюнетката обича да се провокира, включвайки в тренировките си всевъзможни съоръжения за повече противодействие и компликация. Ленти, тежести, топки, гири и каквото има на разположение. И всичко това, с цел да получи резултата, който всички виждаме.

Никол Шерцингер би могла да обори всеки, който счита, че фитнесът е отегчителен и монотонен. В режима си певицата включва скокове, спринтове на бягаща пътека, напади и други, с цел да тонизира тялото си по време на всяка подготовка, напомня Woman`s Health.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР