Никаква емпатия и хуманност не е показала по време на

...
Никаква емпатия и хуманност не е показала по време на
Коментари Харесай

Оставиха в килия насилницата Анка Михайлова

Никаква емпатия и човечност не е посочила по време на разпитите осиновителката Анка Михайлова, която е арестувана за побоя над детето й, съобщи зам.-районният прокурор Атанас Илиев. По думите му осиновителката на дребната Севда е физически и душевен здрава.

" Видно от психиатричната експертиза показаните версии от нея не кореспондират на положението на детето ", добави той. И настоя съдът да й наложи непрекъснат арест, защото имало заплаха да извърши друго закононарушение или да се укрие. " На първо място би трябвало да се има поради тежестта на закононарушението, както и фактът, че обвинената има родственици в Германия, при които може да се укрие. Трябва да се вземе поради и наказването, което се чака ", добави Илиев. Законът планува от 3 до 15 година отнемане от независимост, в случай че се потвърди виновността й.

Съдът обаче почете настояването на прокуратурата. " Показанията на очевидците поддържат тезата на Анка Михайлова, само че те не са били директни очевидци ", отсякоха магистратите. По думите на разпитаните лекари по тялото на дребната Севда има доста контузии с друга отминалост. Един от медиците - офтамолог, който е прегледал детето, е установил, че има доста кръвоизливи по ретината на момиченцето, които няма по какъв начин да са породени от едно рухване.

Магистратите сметнаха, че обвинената е с висока степен на социална заплаха я оставиха за непрекъснато в ареста. Определението предстои на обжалване.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР