Никакъв резултат няма да има след списъка „Петков“. Това е

...
Никакъв резултат няма да има след списъка „Петков“. Това е
Коментари Харесай

Хаджигенов: Списъкът Петков е част от тъпото шоу Борисов

" Никакъв резултат няма да има след листата „ Петков “. Това е част от тъпото шоу „ Борисов”. Какви описи? Единият чете Гугъл, принти на принтера, носи на Гешев – той ги носи в Министерство на вътрешните работи. После се появява един различен първенец в клоунадата на Борисов – вади един контра лист, в който попада името на Иван Костов. Какво е това? Това е някаква цялостна нелепост ".

Това съобщи в студиото на NOVA юрист Николай Хаджигенов в отговор на въпрос каква ще е ориста на описите, предоставени от премиера Кирил Петков на прокуратурата.

„ Въртим се в един злобен обаян кръг. Това с кафето и описите го почнахме още през ранните 90 години... Богомил Бонев беше още вътрешен министър. Лошото е, че протичащото се в този момент, ще бъде на гърба на правораздаването и на жителите. Това е крушение “, акцентира Хаджигенов.

„ Ако Гешев е пазителят на корупцията и е врагът, какво прави в Министерски съвет. Това е неточност, всички тези описи са неточност. От по кое време „ самостоятелния “ основен прокурор върви на килимчето и рапортува на премиера “, попита той.

„ Гешев взима заплата за основен прокурор, само че в действителност е пазителят на корупцията “, безапелационен бе Хаджигенов.

По случая „ БарселонаГейт “ обаче той чака да има развръзка, тъй като там не работи българската прокуратура или нашето Министерство на вътрешните работи, а испанските управляващи.

„ Какво ще стане би трябвало да каже прокуратурата, тъй като тя е способена. Ако се подходи чисто законово, както би трябвало да се подхожда всякога – би трябвало да се реши дали има задоволително данни за досъдебни производства. Тоест да се ревизира има ли данни за осъществени престъпления”, уточни от своя страна и юрист Димитър Марковски.

Според него прекомерно се обръща прекомерно огромно внимание на фигурата на Иван Гешев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР