Никак не му е лесно на певеца в Шоуто на

...
Никак не му е лесно на певеца в Шоуто на
Коментари Харесай

Слави и Солтарийски с общи гаджета! Ревността не е чужда не екипа

 Никак не му е елементарно на артиста в " Шоуто на Слави " Борис Солтарийски. Неговата половинка Аделина го следи изкъсо. От ревнивост, че към него непрекъснато се навъртат млади последователки, брюнетката го съпровожда по време на всичките му участия. Освен това точно тя се снима в неговия най-нов клип, а не някоя сексапилна балерина. Аделина не се тормози да показва даже в обществените мрежи, че Борето е мъж под чехъл. Тя постоянно му насочва закачливи послания да не се оглежда в други дами и че в никакъв случай няма да има друга с изключение на нея. Дългокраката красавица е мощно обезпокоена от непрекъснатите пояснения в обич, които мъжът й получава от последователки.

В началото на годината се появиха клюки за бракоразвод в фамилията. Г-жа Солтарийска се разсъблича без терзание пред обективите на " тоя и на оня “. Борис няколко пъти й сподели, че не утвърждава фриволното й държание. Той даже стана обект на насмешки на тематика по какъв начин всички са виждали жена му по бански. Аделина усъвършенства външния си тип още повече, като постави силикон. След цяла поредност от селфита, на които едвам прикрива новите си придобивки, тя ограничи провокативните фотоси. Музикантът от " Шоуто на Слави " е предизвестил половинката си да спре с палавите снимки, тъй като не е склонен с неприличните оферти, които тя получава в обществените мрежи.

Двамата бързо преодоляха рецесията и от този момент са неразделни, оповестява " България Днес ".

" С Борис сме дружно, не сме се разделяли ", сбита бе брачната половинка на музиканта преди месец. Борис Солтарийски и Аделина се срещнаха точно в шоуто на Слави, където тя също работеше. Не е загадка, че брюнетката е фаворитка на Трифонов още от годините, когато се появи на кастинг за плана му " Умна и красива ". Дългия толкоз я харесва, че я взе на работа и даже потеглиха клюки за любовна спекулация сред двамата. Факт е, че усетите за дами на Слави и Солтарийски изцяло съответстват. Те имаха и друго общо гадже - Мартина Огнянова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР