Никак не е трудно да се регистрират фирми от други

...
Никак не е трудно да се регистрират фирми от други
Коментари Харесай

След трагедията с камиона-ковчег адвокат обясни как се регистрират фирми у нас

Никак не е мъчно да се записват компании от други страни. Проверката направи Българска национална телевизия по отношение на трагичния случай с камиона-ковчег във Англия.

Понякога притежателят даже не идва в страната ни, а употребява упълномощени лица. Навярно казусът с ирландската компания " Утрешни придвижвания през днешния ден ", която е притежател на камиона в Есекс, е тъкмо подобен.

Справка в Търговския указател демонстрира, че след регистрацията на ирландската компания " Утрешни придвижвания през днешния ден " във Варна, няма данни за осъществявана активност през 2018 година Информация за тази година ще има през 2020 година Собственичката Джоана Махер няма други компании у нас. Най-вероятно тя в никакъв случай не е идвала в България.

Панайот Панайотов - юрист сподели: " Абсолютно всичко може да стане по компетенции. Тя може да не знае къде е България на картата. Тя може да се свърже с адвокатска адвокатска фирма, може да ги подпише и в някакво дипломатическо посланичество наше. Всичко може да стане онлайн! При регистрацията на компанията се изисква само шефът да показа нотариално заверено единодушие.
България е известна в Европа със своето демократично законодателство при регистрацията на компании, а разпоредбите са идентични за българи и чужденци ".

Страната ни притегля задграничните компании и с най-ниския корпоративен налог в Европа. Регистрацията на активност лишава единствено няколко дни, а нужният капитал е 1 евро.

На адреса, на който е записана ирландската компания във Варна, има и други компании. Една от тях също се занимава с транспортна и логистична активност и е благосъстоятелност на непознат жител.

Според юрист Панайотов това е всеобща процедура и се прави за сдруженията да имат адрес за преписка. /БНТ
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР