Никак не е необходимо да се натъжавате, че на 8

...
Никак не е необходимо да се натъжавате, че на 8
Коментари Харесай

Вижте как да си изкарате чудесно, ако сте сами на 8 март

Никак не е належащо да се натъжавате, че на 8 март има опция да останете сами, тъй като можете да си спретнете страховит ден. Докато мъжете се суетят в измислянето на подарък за определените, вие можете да имате съвършения ден, за който по-късно ще си спомняте с особена топлота.

Мързелив ден

Кога в действителност си позволихте да почивате през целия ден? Не излизайте от у дома, не гответе и не чистете. Не забравяйте, че евентуално имате цялостен лист с филми и телевизионни излъчвания, за които непрекъснато не ви доближава време. Нека 8 март бъде денят на мързела. Поръчайте обичаната си храна, гледайте филм, не оправяйте леглото си. Понякога даже най-активните и работливи девойки имат потребност от отмора.

В чест на празника можете да си позволите да хапнете шоколад, бургер или китайска храна в леглото. На идващия ден ще се чувствате отпочинали и щастливи.

Ден на хубостта

Можете да отидете в салон за хубост, да отидете на басейн, да си извършите масаж, да посетите козметик или да опитате нова алтернатива за стайлинг и грим. Или можете да организирате спа обред напряко вкъщи: първо вземете вана със сол или пяна с обичан мирис, пуснете релаксираща музика и запалете свещи. Нека процедурата бъде потребна освен за тялото, само че и за душата.

Нанесете подхранваща маска на косата си, а след банята ексфолирайте кожата със скраб, използвайте хидратиращ мус или крем за тяло, направете си почистваща маска за лице. Погрижете се за краката и ръцете си, като употребявате много мазни подхранващи кремове, тъй като след зимата кожата може да е суха.

Шопинг ден

Разчистете дрешника си. Харесвате ли всяко нещо? Ако не, дайте част от облеклата на другари, дарете ги или просто ги изхвърлете. Помислете за готини визии за пролетта и отидете на пазар. Станете персонален стилист за себе си, изберете не просто тоалетите, които харесвате, само че тези, които ще се съчетаят съвършено един с различен.

И откакто напазарувате облекла, разгледайте близката книжарница, с цел да прекарате една вечер с нова история, или купете няколко нови аксесоара, или може би най-красивата чаша, от която ще бъде толкоз прелестно да пиете кафето си заран.

Ден на проектите

Помислете какъв брой пъти сте желали да започнете да спортувате или да учите чужд език. Вероятно тогава тези мисли са били забравени в ежедневната блъсканица и са останали несбъднати фантазии. Планирайте празника тази година: вземете комфортен и страховит бележник, запишете всяка огромна цел в него, по-късно го разделете на стъпки и помислете какъв брой време ще отнеме всяка от тях.

Страхотен лайфхак - решете каква премия ще получите за реализиране на дадена цел. Например, за три месеца непрекъснати извършения - купете си нови обувки или организирайте малко пътешестване за себе си. Тази мотивация ще ви разреши да изпълнявате проектите си с по-голяма наслада.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР