Никъде в света не избират, най-добрите ваксини са приети от

...
Никъде в света не избират, най-добрите ваксини са приети от
Коментари Харесай

Борисов: Най-добрите ваксини са приети от ЕК

Никъде в света не избират, най-хубавите ваксини са признати от Европейската комисия (EК) и утвърдени от Европейската организация по медикаментите. Това сподели пред публицисти министър председателят Бойко Борисов, излиза наяве от видео в профила му в обществената мрежа Фейсбук.
Министър-председателят ревизира по какъв начин върви и отдалечените такива. 
 Борисов: Не би трябвало да има разлика сред огромни, дребни и отдалечени обитаеми места за имунизацията Борисов: Не би трябвало да има разлика сред огромни, дребни и отдалечени обитаеми места за имунизацията
Близо 30 000 ваксини са направени през последните три дни в страната, като ползата на жителите да се имунизират е извънредно голя...
„ Това е все едно да дадем на българина да избира сега или да си приказваме коя кола е по-хубава или по-лоша. Всеки има някакъв избор. Тези са одобрени и еднообразно положителни. Организацията, която създадохме, е с коли за спешна помощ до труднодостъпните места, по тази причина 150 дози има тук, както и лекари от София, и медицински сестри ", сподели министър-председателят.

" Ако не доближат, за наслада, има доста искащи, ще вземат отново. 88 000 дози сме разпръснали през днешния ден из страната. Зелените коридори ще продължат, до момента в който дойдат 18,5 млн. ваксини - безвъзмездни, с цел да може, който желае, да получи “, добави още Борисов.
Още по тематиката четете.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР