Никъде няма да ходя, докато президентът Доналд Тръмп не бъде

...
Никъде няма да ходя, докато президентът Доналд Тръмп не бъде
Коментари Харесай

Рашида Тлаиб решена да постигне импийчмънт за Тръмп

Никъде няма да вървя, до момента в който президентът Доналд Тръмп не бъде свален от власт. Ще работя за импийчмънт на президента. Това разгласи конгресменът демократ Рашида Тлаиб на предизборно събитие на партията в Детройт.

По думите ѝ, офанзивата не е единствено против нея и трите други " чужденки " в Конгреса.

Всеки, който е срещу расизма и е а тъждество, е един от нас. Борбата е за доста повече от нас четирите, обърна се тя към събралите се съидейници.

Припомняме, че тя бе една от четирите конгресменки с непознат генезис, обвинили президента в расизъм.

"Yeah, I'm not going nowhere! Not until I impeach this president, " Rep. Tlaib says as she takes the stage at the NAACP convention in Detroit. pic.twitter.com/2OqfxzwUwM
— MSNBC (@MSNBC) 22 юли 2019 година
Палестинците жигосаха офанзивата Тръмп против Тлаиб , обвинявайки го в расизъм и изтъквайки, че това още един път потвърждава неговото предрешение против палестинския народ.

Тръмп написа, че дамите би трябвало да се върнат в " унищожените и изобилстващи от престъпност " места, от които са пристигнали в Съединени американски щати, пренебрегвайки обстоятелството, че всички са американски гражданки, а три от тях, в това число Тлаиб, са родени в Съединени американски щати. Тръмп също по този начин ги упрекна, че са споделили " ужасни неща " за Съединени американски щати и разгласи, че " ненавиждат Израел ".
 Палестинците жигосаха офанзивата на Тръмп против членката на Конгреса с палестински корени
Палестинците жигосаха офанзивата на Тръмп против членката на Конгреса с палестински корени

Рашида Тлаиб е възприемана всеобщо като воин от палестинците

Въпреки че Тлаиб в никакъв случай не е живяла в Западния бряг или Ивицата Газа, тя към момента има родственици в Западния бряг и всеобщо е възприемана като воин от локалните хора, тъй като е съумяла да доближи до най-високите равнища на властта в Съединени американски щати.

Самият Тръмп упрекна четирите дами, че ненавиждат Съединени американски щати. Също по този начин не спести постоянните си рецензии към партията им, която упреква в липса на национализъм.

Категорично обаче той отхвърля обвиняванията в расизъм.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР