Ник Редфърн: Децата с черни очи посещават определени хора.“Изследователят Ник

...
Ник Редфърн: Децата с черни очи посещават определени хора.“Изследователят Ник
Коментари Харесай

Н. Редфърн: Децата с черни очи посещават определени хора

Ник Редфърн: „ Децата с черни очи посещават избрани хора. “Изследователят Ник Редфърн (Nick Redfern) учи случаи на поява на Деца с черни очи и открива непредвиден модел (HiddenTruth.site).Тези същества не посещават хора от избран вид, като че ли имат потребност от нещо особено от тях.

 Ник Редфърн
Ник РедфърнРедфърн проучва феномена Деца с черни очи и открива доста любопитна детайлност. Оказва се, че те отиват не просто при инцидентен човек, а при съответни хора.Хора, които малко преди визитата са били увлечени по окултните науки, демонологията и други сходни неща.Изследователят загатва, че първоначално, той е обърнал внимание на два случая на среща с Деца с черни очи, които са се случили през 2006 година и са били съхранявани в архивите му. И в двата случая очевидците са били хора, които няколко месеца преди този момент са били увлечени по демонологията.
След това, Ник взема решение да ревизира три случая на наблюдаване на Деца с черни очи от Алабама, които са се случили през 2015 година И там, и тримата очевидеца също се оказват свързани с окултното.Тогава Редфърн стартира да ревизира още по-задълбочено актуалните случаи на наблюдаване на Деца с черни очи от своите архиви.

 H1 600x292 - Н. Редфърн: Децата с черни очи посещават избрани хора
Той споделя: “Много насилствено някои от очевидците ми признаха, че имат връзка с окултното или демонологията. А други, много неудобно, когато разпитвах, потвърдиха съмненията ми, че и те са имали такива връзки.След това видях невероятна картина, която стартира да се разкрива. Това демонстрира, че най-малко някои от очевидците или множеството от тях не са определени от Децата с черни очи инцидентно. ”Четете още: В Русия е открита торба с 54 отрязани човешки ръцеФеноменът Деца с черни очи е относително нов и стартира да се демонстрира едвам през последните 20 години. Като предписание, историите за тях са от един и същи вид.Появяват се странни деца, облечени в тъмни облекла с качулки, чукащи по вратата на частна къща или приближаващи се до водача на кола на паркинга. След това желаят да ги пуснат в къщата да се обадят или да ги откарат до у дома.Те могат да кажат, че са се изгубили или са изоставени от възрастните, само че най-важното за тях е да бъдат пуснати в къща или кола, и да бъдат до вас на вашата територия.Какво ще се случи, в случай че ги допуснете, е незнайно, само че евентуално нещо злокобно. Когато се откаже на тези „ деца “, те стават доста ядосани, могат да стартират да заплашват или да демонстрират експанзия.Децата с черни очи се смятат за типична модерна градска легенда, защото няма доказателства за действителното им битие. Многобройни очевидци обаче, не просто споделят, че са ги видели, те са извънредно уплашени от визитата им и не схващат пред какво са изправени.В продължение на доста години, разнообразни паранормални откриватели имат вяра, че Чернооките деца избират жертвите си на инцидентен принцип. Но, Ник Редфърн стига до друго умозаключение – изборът им е изцяло съответен. Целта им са хора, които са станали почитатели на окултното.

 H2 600x381 - Н. Редфърн: Децата с черни очи посещават избрани хора
Една от най-новите срещи с Чернооките деца от архивите на Редфърн е през 2016 година, с човек на име Тимъти, който живее в Пасадена, Калифорния. Една късна вечер, някой мощно чука на вратата на жилището му, и когато той отваря вратата, вижда на прага двама младежи, облечени в черни суичъри.Те имали извънредно бледа кожа и огромни очи без никакъв протеин. Били изцяло черни. Децата почнали да молят Тимъти за храна, само че той почувствал, че се пробват да влязат телепатично в главата му и незабавно затръшнал вратата пред тях.Малко преди този момент посещаване, Тимъти стартира да се увлича по окултното, тъмни вълшебства и истории за паранормалното. По-специално, той преди малко почнал да чете книгата „ Огледалото на магията “, която включва разделите „ Произходът на алхимията “, „ Спор за вещиците “, „ Магьосниците от Средновековието “, „ Магически трансформации “ и т.н.През 2013 година, съвсем същото се е случило с Бренда от Ню Йорк. На 3 януари, две тийнейджърки почукали на входната врата на къщата й. Тя незабавно забелязала черните очи и не ги пуснала вътре.Когато Ник Редфърн се свързва с нея и стартира да я пита дали е чела книги за магия и окултизъм малко преди визитата на девойките, Бренда се поколебава, само че по-късно разкрива, че е прочела книгата „ Черните изкуства “ от Ричард Кавендиш, от 1967 година Книгата споделя за известни алхимици и окултисти, като Джон Дий и Едуард Кели.След като учи по този метод още доста истории за срещи с Деца с черни очи, Ник Редфърн открива 17 модерни случая, когато тези „ деца “ посещават хора, увлечени по окултното. Според него, това към този момент е ясно забележима наклонност …
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР