Ник Кирьос се отказа от мача си на двойки от

...
Ник Кирьос се отказа от мача си на двойки от
Коментари Харесай

Кирьос се отказа от двойките

Ник Кирьос се отхвърли от мача си на двойки от втория кръг на Australian Open. Днес той и сънародникът му Мат Рийд трябваше да се изправят против французите Жереми Шарди и Фабрис Мартин. Кирьос на следващия ден ще се изправи против Григор Димитров в мач от осминафиналите на сингъл.

Още през вчерашния ден се появиха мнения и въпроси за какво изобщо Ник е решил да взе участие в шампионата на двойки. По време на мача си против Жо-Вилфред Цонга той бе чут да споделя към щаба си: " Защо, по дяволите, играя двойки? Часове при 50-градусова горещина... в действителност добър мениджмънт ".

Според австралийските медии Кирьос имал огромно предпочитание да не разочарова своя непосредствен другар Мат Рийд. Затова през вчерашния ден съобщи, че се колебае. Именно сътрудникът му е взел решението през днешния ден двамата да не излязат на корта.

Love this photo from Nick Kyrgios during his 76 46 76 76 win over Jo Wilfred Tsonga to advance to the 4th Round of the Australian Open! #tennis #news #channel pic.twitter.com/UjcVkAQh5k
— tennisnewschannel (@tennisnewschan1) 19 January 2018
Джим Къриер, който разяснява шампионата за австралийска телевизия, бе много сериозен към решението 22-годишният Кирьос да се пусне на двойки. " Ако Ник мисли, че има сериозен късмет да завоюва огромен шампионат, би трябвало да спре да играе на двойки. Това е неточност. Всички тенисисти, които се борят за купата, на шампионатите от Големия шлем, пропущат двойките ", съобщи американецът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР