Ник Кирьос разкри, че не е спал много тази седмица,

...
Ник Кирьос разкри, че не е спал много тази седмица,
Коментари Харесай

Ник Кирьо не спи от притеснение за майка си

Ник Кирьос разкри, че не е спал доста тази седмица, откакто полицията упрекна мъж, че е заплашил майка му с огнестрелно оръжие и е откраднал колата й с марка " Тесла ".

32-годишният обвинен от Канбера се яви във вторник пред магистратския съд. Към него са повдигнати няколко обвинявания, в това число обир при утежняващи виновността условия и шофиране на откраднато моторно транспортно средство. Отказано му е освобождение под гаранция, оповестиха локалните медии, базирайки се на правосъдни документи.
 Ник Кирьос оказа помощ на полицията да залови крадеца на Ник Кирьос оказа помощ на полицията да залови крадеца на " Тесла " -та му
Австралийската радио и телевизионна корпорация (ABC) сподели, че мъжът е насочил револвер с дълга цев към майката на Кирьос Норлайла и е изискал ключовете за зелената " Тесла ".

" Последните няколко дни бяха тежки... не спах доста и се борих със себе си. Благодарен съм за поддръжката ", написа Кирьос в Инстаграм.

В изказване от полицията в Канбера споделиха, че са иззели пушка, която се счита, че е употребена при случая, както и две други огнестрелни оръжия.

" Във вторник следобяд полицията извърши заповед за обиск в резиденция в Гилмор и откри пушка, за която се счита, че е огнестрелното оръжие, употребявано по време на обира ", се споделя в изказването.

Световният номер 26 Кирьос към момента не е дебютирал този сезон, откакто претърпя интервенция на коляното преди Откритото състезание на Австралия през януари.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР