Ник Кирьос постигна лесна победа в първия си мач от

...
Ник Кирьос постигна лесна победа в първия си мач от
Коментари Харесай

Кирьос с бърза победа в първия си мач след US Open


Ник Кирьос реализира лесна победа в първия си мач от четвъртфинала на US Open насам. Австралиецът избави брейкбол в откриващия гейм на мача против Чун-Хсин Ценг и до края не даде никакви шансове на противника си – 6-3, 6-1 за малко над час на корта.

Австралиецът завоюва 25 от 29 точки на първи сервис като единствените му проблеми бяха при започване на мача и бяха свързани с влажността и другия въздух по отношение на Сидни. „ Кортът е по-бърз от естествените хард кортове. Не се окайвам от това. Това ще подхожда на стила на тези, които сервират мощно, обичат да взимат топката рано и имат плоски бекхенди. “

„ Аз играх много устойчиво. Започнах постепенно, само че не играя толкоз доста мачове, тъй че е мъчно незабавно да бъда конкурентен. След като завоювах първото си подаване открих формата си и играх доста добре. “

За Кирьос, който към този момент има 36 победи през сезона, следва мач във втори кръг против Камил Майхжак. Австралиецът е имал положителни резултати в Япония в предишното. През 2016а той завоюва купата в Токио, а също така има две купи от съревнования при юношите.

Само до преди няколко седмици Ник говореше, че US Open ще бъде последният шампионат през сезона му. Изглежда по-сериозното отношение към кариерата му се придвижва и към календара му, тъй като занапред му следва да играе в Базел, както и да взе участие за първи път на Мастърса в Париж. След това по всяка възможност с Танаси Кокинакис ще бъдат част от двойковата конкуренция на Финалите на АТР в Торино.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР