Ник Кирьос отстрани ново голямо име на тенис турнира от

...
Ник Кирьос отстрани ново голямо име на тенис турнира от
Коментари Харесай

След успеха над Надал, Кирьос успя да пречупи и Вавринка

Ник Кирьос в профил ново огромно име на тенис шампионата от сериите ATP 500 в Акапулко, откакто пречупи Стан Вавринка в три сета след 2 часа и 31 минути на корта. Отделните елементи приключиха при резултат 7-5, 6-7(3), 6-4 за
23-годишния Кирьос, който в предходния кръг реализира поврат против №1 в схемата Рафаел Надал. Кирьос бе доста постоянен на сервис през цялата среща, въпреки да записа двойно по-малко асове от съперника си и позволи единствено един пробив против три от Вавринка. За място на финала той ще спори с спечелилия от срещата Джон Иснър - Джон Милман.
№2 в схемата Александър Зверев също продължава напред в конкуренция. Германецът завоюва трети следващ дуел в два сета, а в негова жертва се трансформира обещаващият гений Алекс де Минор.
Зверев надви с 6-4, 6-4 за 1 час и 15 минути игра, като по един пробив във всеки от двата сета му бе изцяло задоволителен за триумфа. На полуфиналите Зверев ще срещне британеца Камерън Нори, който нямаше проблеми против Макензи Макдоналд - 6-3 и 6-2.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР