Ник Кирьос определено дава сериозна заявка, че този сезон наистина

...
Ник Кирьос определено дава сериозна заявка, че този сезон наистина
Коментари Харесай

Кирьос след успеха над Рубльов: Съперникът няма значение, когато играя така

Ник Кирьос несъмнено дава сериозна поръчка, че този сезон в действителност е подготвен да разгърне безспорния си капацитет и най-сетне да завоюва някой всред огромните шампионати в ATP Тура. Австралиецът от години е определян за един от най-талантливите тенисисти в последното десетилетие, единствено че работната му нравственос в никакъв случай не е била образец за подражателство и това е водело до чести контузии или необясними загуби.

Ник наподобява доста обновен, откакто не беше взел участие в никакви съревнования през последната половина година и впечатлява с изявите си в първите две надпревари от сериите " Мастърс " за сезона. Кирьос първо доближи до четвъртфиналите в Индиън Уелс, където остана на косъм от това да спре самия Рафаел Надал, а през вчерашния ден в Маями надигра международния номер пет Андрей Рубльов, който до неотдавна се намираше в серия от 13 поредни триумфа.

Екстравагантният състезател изнесе същинско шоу на корта, с цел да победи с разгромното 6:3 6:0 и след това сподели, че приема напълно обикновено гръмката победа, споделяйки следното в изявлението си на корта:

" Той започва срещата доста добре. В тениса обаче нещата се обръщат за секунди и щом съумях да го пробия, то започнах да се усещам отлично на ретур. Истината е, че посрещам чудесно през последните два месеца и в същото време усъвършенствах сервирането си в хода на мача, тъй като рамото ме отпусна. Всичко това ми даде опция да управлявам обстановката на корта и не изпуснах самодейността нито за миг. Гледах да вземам топката оптимално рано след втория му сервис, чието ориентиране нормално е централно и е комфортно за офанзива. Трябва постоянно да действаш по този метод, щом ти се отвори опция. Правех това в юношеските си години, не преставам да го върша и в този момент.

Знам, че Рубльов разчита значително на съществуването на добър темп от дъното корта, тъй че се пробвах да подкрепям разиграванията къси и на висока скорост. Подходих задоволително нападателно, с цел да не му дам опция да употребява оръжията си. Определено съм благополучен от представянето си, абстрахирайки се от резултата. Няма значение кой е от другата страна на мрежата, когато играя по този начин. Доказвал съм, че мога да победя всеки един тенисист, както и да изгубя от всеки един. Това е историята на моята кариера " - приключи Ник.

`I can lose to anyone on any given day and I can beat anyone, it`s been the story of my career` assesses one of his most dominant performances ever
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР