Ник Кирьос може да не е сред най-успешните тенисисти в

...
Ник Кирьос може да не е сред най-успешните тенисисти в
Коментари Харесай

Бивша финалистка от Шлема: Нямаме нужда от играчи като Кирьос в тениса

Ник Кирьос може да не е измежду най-успешните тенисисти в ATP Тура, в случай че приказваме за реализирани резултати, само че изрично е измежду огромните любимци на почитателите и неговите мачове провокират голям интерес. Това се дължи на държанието на австралиеца, което надалеч не кореспондира със общоприетите правила за първокласен тенисист. Кирьос постоянно е подготвен да обезпечи представление на публиката, която изпълва корта на мачовете му и непроменяемо го поддържа, въпреки че канберецът постоянно прекрачва границата на допустимото шоу.

Бившата номер четири Анке Хубер пък изрече мнение, че сходен вид персонажи не са нужни на тениса и Ник просто поддържа някакъв тип имидж, с цел да не бъде пропуснат от хората, а ето и цялостното изявление на германката:

" Ник се пробва да прилича облика на Макенроу, само че Джон правеше всичко в името на успеха, до момента в който Кирьос не се влага задоволително в дуелите. Той е приел ролята на шоумен, защото желае непременно да бъде обсъждан и хората да не го не помнят. Не считам, че имаме потребност от такива състезатели в женския тенис. Ема Радукану е надалеч по-добрата реклама за нашия спорт " - приключва Хубер.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР