Ник Кирьос е под пара на турнира във Вашингтон и

...
Ник Кирьос е под пара на турнира във Вашингтон и
Коментари Харесай

Кирьос: Имах психически проблеми през годината

Ник Кирьос е под пара на шампионата във Вашингтон и сподели въодушевление в последния си мач на сингъл. Австралиецът трябваше да се оправи с квалификанта Тай-Сон Квятковски и го направи в характерен за себе си жанр – заби 15 аса и завоюва 88% от точките при вкаран първи сервис, с цел да се поздрави с победа със 7-5 6-4.

След триумфа спечелилият приказва за проблемите си напоследък:

„ Не играх доста тенис, имах душевен проблеми, само че в този момент съм супер благополучен от постигнатата победа. “

SABR, break point...

Why not, @NickKyrgios ‍? #CO19 pic.twitter.com/8lmjjTpzDR
— Tennis TV (@TennisTV) July 31, 2019
В идващия си мач Кирьос излиза против Жил Симон, против който разкри, че просто ще разчита на мощните си страни:

„ Продължих напред, а в идващия мач ще направия това, което върша всякога – ще поднасям добре, ще играя добре и ще разгадавам на инстинктите си. Така съм правил през цялата си кариера и да забележим какво ще излезе “, добави още Ник.

Във Вашингтон на двойки Кирьос и Стефанос Циципас демонстрираха борбен дух и въодушевление, като бяха покрай това да отстранят топ поставените във Вашингтон, колумбийците Кабал и Фара. Новосформираният тандем отстъпи на водачите в схемата с 3-6 6-3 5-10, като позволи единствено един пробив преди шампионския тайбрек.

По-рано през седмицата Кирьос още веднъж откри забавен метод да изрази мнението си за международния №1 Новак Джокович. На шампионата в Атланта австралиецът се приближи към почитател, на чиято тениска написа „ Новак “, а Кирьос взе маркер и задраска името:

„ Това мисля за теб “, съобщи красноречиво Ник.

TennisKafe.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР