Ник Кирьос е един от най-противоречивите персонажи в Тура, който

...
Ник Кирьос е един от най-противоречивите персонажи в Тура, който
Коментари Харесай

След достигането до финала: Кирьос отправи вдъхновяващо послание към децата по света

Ник Кирьос е един от най-противоречивите персонажи в Тура, който през цялата си кариера като че ли нехаеше за тениса и не изпитваше наслаждение от това, което прави. Той не се вписва в никакви рамки и даже през днешния ден няма треньор до себе си, осъзнавайки по какъв начин това би било задължение както за него, по този начин и за въпросния експерт. Мнозина го укоряваха, че пропилява големия гений, с който разполага, защото има шансове да реализира доста значими неща, в случай че се вземе в ръце и постави старания.

Въпреки нетипичното отношение на австралиеца към тениса, наподобява, че неговият капацитет е напът най-сетне да се осъществя, тъй като през днешния ден канберецът ще излезе на Централния корт на Уимбълдън в спор за трофей от Големия шлем за първи път в своята кариера. Самият Ник е споделял по какъв начин е имало извънредно тежки интервали за него и преди няколко месеца призна, че даже е бил на прага на това да постави завършек на живота си. След класирането си на финала ексцентричният тенисист разгласява своя детска фотография в Instagram, която разяснява по време на последната си конференция, отбелязвайки по какъв начин се надява историята му да послужи за ентусиазъм на децата по света:

" С постигнатото желая да насочва едно обръщение към всички деца, които се съмняват в себе си. Просто продължавайте да вървите по пътя си. Погледнете тази фотография - та аз наподобявам на Мани от " Модерно семейство ". Израснах в Канбера; кортовете, на които упражнявах, бяха ужасни, а в този момент съм ще играя край на Уимбълдън. Мисля, че това в действителност е вдъхновяващо за всяко дете, в чиито благоприятни условия и фантазии близките не имат вяра, което е заобиколено само от отрицателни мисли и не се усеща несъмнено в себе си ", показа някогашния №13 в света.
Вижте тази обява в Instagram.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР