Ник Кирьос дотук има една доста позитивна 2022 година. Австралиецът

...
Ник Кирьос дотук има една доста позитивна 2022 година. Австралиецът
Коментари Харесай

Кирьос се самоопредели за най-добрия на тревни кортове

Ник Кирьос дотук има една много положителна 2022 година. Австралиецът играе в надалеч повече шампионати, в сравнение с бяхме привикнали през последните години и реализира положителни резултати.

Успешните изяви на първенеца на двойки от откритото състезание на Австралия му помогнаха да се изкачи до номер 78 в международната класация, и въпреки че за Ник е напълно всекидневно да пропусне сезона на клей, той даде сериозна поръчка, за това, което може да покаже по време на сезона на трева. Кирьос е подготвен да играе оптимално доста тенис от началото на месец юни и желае да направи една добра подготовка преди „ Уимбълдън “.

„ Виждам смяна в държанието си и в метода, по който обмислям. През тази година просто си споделих, че би трябвало да играя повече и да покажа, че в действителност мога. Смятам, че се оправям добре и съумях да реализира някои чудесни резултати. Разбрах, че има за кого да играя и би трябвало да го върша поради почитателите и децата, които също ме гледат. Зная, че доста дребни деца обичат тениса и желаят един ден да са измежду най-хубавите и е значимо ние да даваме добър образец. С неспокойствие чакам сезона на тревни кортове, тъй като мисля, че това е моята най-силна настилка и въобще няма да е пресилено, в случай че кажа, че аз съм най-хубавият на трева, и се надявам да съумея да го потвърдя “, сподели 27-годишният тенисист.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР