Ник Кириос и Танаси Кокинакис се класираха за финала на

...
Ник Кириос и Танаси Кокинакис се класираха за финала на
Коментари Харесай

Лудият тандем Кириос-Кокинакис се класира за финала на двойки на Australian Open

Ник Кириос и Танаси Кокинакис се класираха за финала на двойки при мъжете на Откритото състезание на Австралия по тенис, откакто надиграха Марсел Гранойерс и Хорасио Себайос със 7-6 (4), 6-4. Непоставеният тандем, който влезе в шампионата с " уайлд кард ", е на край на двойки за първи път в кариерите си и ще се изправи против сънародниците си Матю Ебдън и Макс Пърсел в напълно австралийски конфликт за купата в неделя, написа " БГНЕС "

" Играл съм доста мачове на сингъл по света с невероятни атмосфери, само че тази седмица с Танаси. Нищо не е по-добро от това, това е безумно ", сподели Кириос след края на мача.

" Всичко е за публиката, за атмосферата. Това ни стимулира и кара да играем по този метод. Тенисът идва на второ място. Нямаше по какъв начин да реализираме този резултат на друго място. И двамата носим нещо друго. Различна сила, друга харизма на корта. Просто се любуваме и забавляваме. Мисля, че сме непредсказуеми и тъкмо поради това публиката се любува ", добави Кокинакис.

Относно съперниците на финала Ебдън и Пърсел, Кирьос разяснява: " Те са страхотни играчи на двойки, няма да ги подценим. Очевидно играят доста добър тенис. Това е финалът, тъй че го очаквам с неспокойствие. Страхотно е да забележим австралийци с триумфи. Супер въодушевен съм и се любувам на момента ".
 Медведев нажежи пристрастеностите в Австралия! Изказа се ласкаво за Джокович и отнесе бурни освирквания (ВИДЕО)
Медведев нажежи пристрастеностите в Австралия! Изказа се ласкаво за Джокович и отнесе бурни освирквания (ВИДЕО)

Казах си: " Какво би направил Джокович в такова състояние? "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР