Ник Джонас, на 25 години, певец, е звездата на новия

...
Ник Джонас, на 25 години, певец, е звездата на новия
Коментари Харесай

Ник Джонас откровено за своите мисли за брака

Ник Джонас, на 25 години, артист, е звездата на новия филм " Джуманджи ". Вероятно на всички ви е забавно какво мисли този прочут и обичан артист за естествените неща от живота, в това число брака. Повече за това по какъв начин диагностицирането му с диабет на 13-годишна възраст му оказва помощ да приема провокациите на живота, близкото му другарство с Деми Ловато и мислите му за брака:

За приемането на непредвиденото:

" На 13 години бях диагностициран с диабет вид 1, което беше в действителност предизвикателно нещо, само че методът, по който взех решение да го приема, беше, че това беше опция да раста и да се надявам, че ще предизвиквам и въодушевявам други хора. Не съм го възнамерявал и сигурно не би трябвало да се занимавам с това, само че това е било построяването на характера ми и ми оказа помощ да се свържа с толкоз доста хора по целия свят. Направете проекти за живота си, само че не забравяйте, че животът може да ги промени. "

За близкото другарство с Деми Ловато:

" Голяма част от живота ни е споделен, в продължение на доста години ние сме били поддържащата система един за различен. Много сме се грижили един за различен, само че не всеки, който гледа в профил може да разбере изцяло връзката ни. Напълно разбирам това - и не желая да го оставя да повлияе на моята грижа за нея. Начинът, по който действаме и двамата е цялостна бистрота. "

За неговия различен живот:

" Ако не бях стартират тази кариера, щях да се опитам да играя професионален бейзбол. Когато бяхме деца с братята ми, имахме тим по софтбол. Наскоро играх с Ангелите в Анахайм и направих хоумрън, което беше много готино, тъй че може би не е късно.

За брака:

" Аз несъмнено мисля за брака и се надявам, че ще намеря някой, който ще желае да прекара остатъка от живота си с мен. Между моя максимален брат, Кевин, брачната половинка му, Даниел и техните красиви деца, а в този момент и Джо със Софи, имам в действителност доста необикновено огромно семейство, а моите снахи сложиха стандартите много високи, тъй че би трябвало да намеря някой страховит. "

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР