Ник Браун стана печално известен в своя град в щата

...
Ник Браун стана печално известен в своя град в щата
Коментари Харесай

Покъртително: Баща на ръба на смъртта трогна лекарите си с това послание

Ник Браун стана печално прочут в своя град в щата Охайо, откакто стана един от първите, заразили се с ковид.

След приемането му в болница той бил бързо изместен в реанимацията, където животът на индивида е бил поддържан единствено от машини.

В един миг лекарите даже се свързали със брачната половинка на Ник, предлагайки ѝ да изключат животоподдържащите машини, тъй като казусът на мъжа ѝ бил извънредно обезсърчителен, написа Bored Panda.


Но даже и в този тежък са всички момента лекарите не пускали ръката на Ник и по всякакъв начин се опитвали да върнат към живота бащата на три деца.

Всяка заран те писали с маркер върху стъклената врата на стаята му задачите за деня и благопожелание за здраве.

"Ще те извадим отсам ", тази фраза поразила Ник непосредствено в сърцето. Затова, когато лекарите съумели да отвоюват мъжа от вируса, той помолил здравната сестра да му помогне с дребна записка за всички, на които Ник дължал живота си.


"Този прозорец към коридора е най-важният прозорец в моя живот. Всеки ден аз следих по какъв начин вие спасявате непознати животи, в това число и моя, и не можех да ви благодаря. Никога няма да мога да ви се отплатя за любовта, вниманието и грижите, които вие демонстрирахте, само че мога самоуверено да заявя, че вие сте доста по-яки от всяка една рок звезда ", написа Ник Браун.

"Виждах по какъв начин вие се справяте в положителните и неприятните нощи, само че постоянно едно нещо остана непроменено - вашата паника за пациентите. Днес аз напущам болничното заведение като нов човек, освен тъй като лекуването оказа помощ и Господ ми даде сили, само че и тъй като в този момент знам, че на този свят има хора, които се грижат и оказват помощ на другите. Господ да ви пази ", написа още Ник Браун.


Това обръщение на Ник се появи в профила на болничното заведение в Инстаграм. То е събрало над 22 000 лайкове.
Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР