Нигерийският нападател Одион Игало остава в Манчестър Юнайтед до 31

...
Нигерийският нападател Одион Игало остава в Манчестър Юнайтед до 31
Коментари Харесай

"Манчестър Юнайтед" удължи наема на Игало до края на януари 2021 г.

Нигерийският нападател Одион Игало остава в " Манчестър Юнайтед " до 31 януари 2021 година, оповестиха от клуба на формалния си уебсайт.

Игало бе притеглен през януари тази година чартърен от китайския " Шанхай Шенхуа " с контракт до края на месец май. От през днешния ден влиза в действие новото съглашение за наем сред двата тима, което ще разреши на нигериеца да играе на " Олд Трафорд " през цялата календарна година.

Official announcement on @IghaloJude #MUFC
— Manchester United (@ManUtd) June 1, 2020

Преди сезонът в Европа да бъде спрян в средата на март месец поради пандемията от ковид, 30-годишният Игало записа осем мача с екипа на " алените дяволи ", в които вкара четири гола и направи една асистенция.

" От " Шанхай Шенхуа " се отнесоха отлично към нас и разрешиха на Одион да продължи да играе за клуба на фантазиите си. За него това е осъществен сън и се надявам, че той ще успее да го приключи по най-хубавия метод, помагайки ни да спечелим трофей ", сподели мениджърът на " Юнайтед " Оле Гунар Солскяер.

Сезонът във Висшата лига ще бъде възобновен на 17 юни, а " алените дяволи " се борят за трофеите в шампионатите за Купата на Англия и в Лига Европа, както и за място в топ 4 на Висшата лига.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР