Нигерийски плейбой смая всички, като се появи на сватба с

...
Нигерийски плейбой смая всички, като се появи на сватба с
Коментари Харесай

Африкански плейбой шашардиса всички с шест бременни, бил бащата на всички бебета

Нигерийски плейбой смая всички, като се появи на женитба с шест зашеметяващи бременни дами, като твърди, че е бащата на всички неродени бебета,

Собственикът на нощен клуб Езе-Нвалие Нвогу, прочут с псевдонима Pretty Mike, „ открадна шоуто “ с невероятния си антураж на сватбата на артиста и негов другар Уилямс Учемба.

Спортно облечен в розов костюм от розова фуксия без яка, симпатичният мъж беше сниман в обграждане от купчина доста бременни зашеметяващи дами в сребристи дрехи.



Във видеоклип, оповестен в профила му Pretty Mike of Lagos, предприемачът поздравява всяка от хипотетичните си приятелки с целувки и разтривания на корема, когато влизат в мястото на сватбата.

Ухилен необятно в фотосите и видеото, Pretty Mike се обръща в обществените си канали, с цел да изясни:

„ PM и майките на неговите 6 бебета …. Филмов трик, ние просто живеем най-хубавия си живот #ABetterTime #HappyHome #Familyiseverything #babybum”.

Странната сцена получи разнопосочен отговор, като един консуматор на обществените мрежи упрекна Pretty Mike, че е засенчил булката и младоженеца.

„ Pretty Mike се появи на сватбата на Уилямс Учемба с 6 бременни дами. Той беше там на вратата и потриваше корема им ”, разясняват те. „ Това е една от аргументите да имам мощно военно наличие на мястото на сватбата си. Няма да дойдете и да преследвате въздействието в моя специфичен ден.”



Привличащи вниманието изявления в обществените медии се ръководят от Pretty Mike, който е съсобственик на Club Uno в Лагос дружно с брат си от 2007 година насам.

Бизнесменът, който обича светлината на прожекторите, постоянно е представян на показ с обилния си метод на живот в обилни тоалети, в това число пернати крила, рогати шапки и с чадъри в разнообразни цветове.

В последната си обява в Instagram приключилият компютърно инженерство мъж, който е приключил университет в Съединени американски щати, е споделил видеоклип в леглото с четири видимо голи дами.

Видеото демонстрира Pretty Mike и четирите хубавици, сгушени в леглото, до момента в който той се разсънва, протяга ръка към тях и се усмихва, преди фрагментът да покаже пет чифта боси крайници, които излизат отдолу под чистите бели чаршафи.



Pretty Mike е прочут с това, че е плейбой в Нигерия и е отворен за връзките си и дамите, с които излиза, макар че споделя, че възнамерява да се ожени тази година.

Той беше задържан от управляващите на щата Лагос през 2017 година за дехуманизиране и унизително държание, откакто разгласява видеоклипове и фотоси, на които разхожда дами на кучешки мотив.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР