Ние знаем за миналото на Даниел Хъл. Всеки човек има

...
Ние знаем за миналото на Даниел Хъл. Всеки човек има
Коментари Харесай

В Сливен познавали миналото на пастора от Англия

„ Ние знаем за предишното на Даниел Хъл. Всеки човек има минало, само че когато той е приел да бъде евангелист, очевидно се е трансформирал и покаял ”. Това съобщи в ефира на предаването " Здравей, България " по Нова телевизия един от жителите на сливенския квартал „ Надежда ” – Николай Демирев, в коментар по случая със съдения за педофилия във Англия Даниел Хъл. Оказа се, че от години той е свещеник в ромската махала в Сливен.

Даниел Хъл се е избавил от правораздаването на Острова, само че бе открит в кв. „ Надежда ” от проверяващ публицист на БиБиСи. От четвъртък сутринта Хъл е в ареста на сливенската полиция. Той е арестуван, в началото за 24 часа, по съмнение, че е направил полови закононарушения и в Сливен. Предстои да му бъде повдигнато обвиняване.

„ Живял съм с него 3 години, пребивавам още с него. Служител съм в неговата черква. Искам да подчертая, че той не контактува единствено с деца в молитвения дом. Ние имаме събирания на всички в понеделник, сряда, петък и неделя ", сподели Демирев.

По думите му Хъл е помагал на доста възрастни хора – през зимата им давал дърва и печки. „ Ние знаем от кое място идват парите му. Той снима клипове със обществено слаби хора, изпраща ги на спонсори и те му дават пари, които раздава на хората съгласно потребностите им ”, сподели още Демирев.

„ Кварталът има над 30 000 поданици. Досега няма никакви недоволства от пастора. Аз също имам щерка на 12 години. Тя посещава неговото младежко събиране. Имайте поради, че Хъл прави това, което българските учители в Сливен не вършат – деца, които не могат да си кажат името на български, приказват на британски ", изясни Демирев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР