Ние знаем решенията на софийските проблеми и ги предлагаме. Има

...
Ние знаем решенията на софийските проблеми и ги предлагаме. Има
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки: Знам решенията на софийските проблеми и ги предлагам

Ние знаем решенията на софийските проблеми и ги предлагаме. Има претенденти, които не знаят кои обитаеми места са в общината им. Това сподели претендентът за кмет на София от Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки в предаването "Панорама " по Българска национална телевизия.

Той предизвести, че Движение за права и свободи се пробват да завоюват циганския избор. Според него задачата е да дойдат на власт, с цел да изпълнят задачата си, да има втора джамия в София.

Не ме интересуват други имагинерни борби. Между моята кандидатура и тази на останалите, има отчетливи разлики. „ За да разберете разликата попитайте ги за тяхното отношение към два огромни паметника в София, попитайте си какво мислят за така наречен джендърска политика, попитайте ги какво мислят за гей парадите “, прикани той.

Джамбазки предизвести, че никой от претендентите няма да се отстрани нито едно циганско гето, както и че няма да накарат жителите на тези квартали да спрат да горят боклуци.

„ Битката на тези избори е мощна на всички места. На множеството места се явяваме против ГЕРБ. Политиката не е борба, а опция да работиш за хората. Градът не се ръководи от кмета, а от сработката сред кмета и общинските съветници “, акцентира Ангел Джамбазки.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР