Ние знаем как се отстоява националният интерес в рамките на

...
Ние знаем как се отстоява националният интерес в рамките на
Коментари Харесай

Мария Габриел в Смолян: Ние знаем как се отстоява националният интерес

Ние знаем по какъв начин се отстоява националният интерес в границите на общоевропейския. Връзката с хората, грижата за най-отдалеченото учебно заведение, най-отдалеченото малко земеделско стопанство или млад фермер – са наша всекидневна грижа. И това лице на България в Европа желаеме да покажем. Това лице, което сме градили с държавното управление на Бойко Борисов и ГЕРБ. Нека изпратим обръщение, че България се развива и обезпечава благоприятни условия за всички. Това съобщи лидерът на листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили за европейските избори Мария Габриел по време на главното предизборно събитие на ГЕРБ в Смолян.

По думите ѝ в област Смолян е събрана цялата просвета на България със своите надарени младежи, бизнесмени и работливи кметове. Тя бе безапелационна, че тимът, на който тя е капитан, споделя „ не “ на езика на омразата, „ не “ на разделянето, „ не “ на борбата и „ да “ Европа да се усеща в най-малкото обитаемо място.

„ Гласувайте с номер 12 в бюлетината за мощна и уважавана България “, прикани Мария Габриел.

„ Смолян е сърцето на Родопите и душата на България. На всяка крачка, на всеки ъгъл се усеща това. Не знам по какъв начин го вършиме, само че вие сте специфични хора “, сподели на собствен ред Андрей Новаков. Той посочи гордостта си, че е част от листата, чийто лидер е най-успешният еврокомисар. По думите му доста от хубавите неща в България от хората към този момент се одобряват за даденост.

„ Изключително умно бе решението преди 10 години да изправим пътищата, тъй като цялостен град сме изгубили в тази война. Ще продължим да вършим нови пътища. Ще работим по този начин, че парите за България да се усилят “, акцентира Андрей Новаков.

По думите на Асим Адемов в края на акцията дори и социолозите са признали, че ГЕРБ и Съюз на демократичните сили ще победят. „ Аз съм горделив, че имах опцията да бъда част от един необикновено обединен тим. Горд съм, че имаме извънредно сполучлив и влиятелен еврокомисар като Мария Габриел “, означи Адемов.

„ Горд съм с това, което прави ГЕРБ за толерантността в България. Като образец за приемливост ще посоча себе си - един елементарен преподавател, който стигна до Екологичен потенциал. Ние не водим статистика кой е християнин, кой е мохамеданин. Ние оценяваме хората по техните качества. За приемливост и благоденствие на България гласувайте с №12 “, прикани Адемов.

„ Оценявам това, че повярвахте и застанахте зад мен. Аз постоянно ще бъда зад вас в бъдеще, както вие го направихте. Като виждам цялостната зала съм сигурен, че съзидателността и действителните резултати ще победят разрухата и подправените вести в тази акция “, уточни на собствен ред претендентът за евродепутат от Смолян Марин Захариев.

„ Сигурен съм, че 10-те години, в които ГЕРБ гради доверие в Европа, няма да бъдат пропилени от хора, които нееднократно са банкрутирали страната “, приключи той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР