Ние затова се скарахме – заедно с Бойко Борисов той

...
Ние затова се скарахме – заедно с Бойко Борисов той
Коментари Харесай

Калоян Методиев: Румен Радев иска всички да му слугуват, върви пълзящ военен преврат

Ние по тази причина се скарахме – дружно с Бойко Борисов той се опитваше да смъкна Корнелия Нинова. Това съобщи Калоян Методиев, някогашен консултант на президента Румен Радев.

Според Методиев, при последните избори за водач в Българска социалистическа партия Борисов и Радев имали общ претендент. Не съумяха, само че напъните им не престават, настоя той пред bTV.

Такова служебно държавно управление като това до момента не сме имали. Трябва да се търси отговорност на Радев – то затъна в най-голямата чистка, която съществува в историята на българската политика. "Майки на дребни деца се привикват, заплашват се – непрекъснато се сменят хора. Отива се с подготвени описи и се почва ", сподели Методиев. Той прикани всички, които биват освобождавани, да се съпротивляват, тъй като Конституцията била зад тила им.

"Използвайте всички законови средства, с цел да спъвате това, което се случва – пълзящ боен прелом ", съобщи някогашният топ консултант на президента.

"Всички са принадлежности, които би трябвало да обслужват неговия персонален интерес, който не включва действие на парламентарна страна ", заключи Методиев. Според него, всички трябвало да слугуват и да извършват волята на Радев.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР