Ние ясно сме казали кога не оставаме в коалицията –

...
Ние ясно сме казали кога не оставаме в коалицията –
Коментари Харесай

Каримански: ИТН ясно сме казали кога не оставаме в коалицията

Ние ясно сме споделили по кое време не оставаме в обединението – в случай че бъде нарушено решението на районен съд Македония, и в случай че продължи да се нарушава съдружното съглашение. Това разгласи в студиото на Нова ТВ депутатът от „ ИТН “ Любомир Каримански.

Той отхвърли да разяснява антикризисните ограничения в елементи, като уточни, че те публично ще бъдат оповестени през днешния ден от ръководещите. От думите му се разбра, че са приели предлагането за „ 0 “ ставка за хляба. Той увери, че няма да бъдат разочаровани пенсионерите. И се опита да открехне завесата във връзка с ограниченията, които ще се приложат по отношение на горивата.

„ Отстъпките при горивата, ще бъдат на зареждане. На всяко зареждане. Вероятно ще има някакви напълно механически промени, от позиция на удостоверяването, с цел да се знае, че се зарежда персонален автомобил, а не служебен”, съобщи той.

Каримански направи и собствен къс коментар по тематиката за антикризисните ограничения.

Не очаквайте тъкмо аз да бъда не добре учтив. Непристойно е държанието на всички, които участваха в офанзивата против Има Такъв Народ. (…) Но бих желал да кажа, че методът по който се обсъждаха антикризисните срещи и в двете срещи на обединението не стана ясна какво ще бъде остойностено обедняването на българите. Не получихме информация по какъв начин се преодолява обедняването на българите, за нито една група не беше казано какво ще бъде обедняването. Изключително значимо е да знаем за метода по който се ще събират акцизите и какви пари ще влязат във бюджета от Данък добавена стойност, с цел да получим до края на годината каква мярка би трябвало да използван, с цел да бъде най-ефективна до края на годината. Ние разбрахме единствено какво ще ни костват тези ограничения на фиска, разяснява Каримански.

Той не отхвърли, че са имали съдружни препоръки, само че на тях са били спуснати едни сметки за фиска без никаква конкретика. Те действително в никакъв случай на са взели участие в изработването на ограниченията, не са разглеждали нищо за пенсиите.

Любомир Каримански разчете и посланието в последния доста изострен пост на Слави Трифонов. Той е желал да каже на сътрудниците на Има Такъв Народ, че би трябвало да се съблюдава съдружното съглашение, а не да си извиваме ръцете, с цел да покажем, че има непоклатимост в обединението.

Депутатът от Има Такъв Народ изрази своето разочарования от маркетинговия метод на Политическа партия при решаването на проблемите. Подчерта и обстоятелството, че с някои съдружни сътрудници Политическа партия си приказват повече в сравнение с с Има Такъв Народ. И от време на време това му наподобява на приказката „ Грозното пате “.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР