Ние влизаме в една кампания, в която трябва да се

...
Ние влизаме в една кампания, в която трябва да се
Коментари Харесай

Тома Биков: Победата и загубата в София ще бъдат символа на тези избори очевидно

Ние влизаме в една акция, в която би трябвало да се отчетем пред гласоподавателите. Това е демократичната отчетност и да предложим нови решения за нови проблеми, сподели в студиото на " Панорама " Тома Биков от ГЕРБ.

Вижте целия диалог във видеото

Тома Биков, ГЕРБ: Победата и загубата в София ще бъдат признака на тези избори явно. Има огромен залог, само че аз не считам, че ние разчитаме на случайността, с цел да спечелим. Ние разчитаме на това, което госпожа Фандъкова и ръководството на ГЕРБ в София направи през последните 10 години. Не се отхвърляме от този интервал и не се крием зад нищо.
Г-жа Фандъкова е претендент на ГЕРБ, нейният екип, не просто екипът в кметството, само че и екипът й като общински съветници, е явен в листата на ГЕРБ и ще бъде разгласен напълно скоро.

Според Биков пред Йорданка Фандъкова стоят доста съществени нови проблеми, само че с новия си екип госпожа Фандъкова може да предложи на софиянци положителни решения,
Тома Биков: В идващите 4 години тя няма да прави нито политически планове, нито да сменя позицията, нито да се стреми да промени България. Тя ще се стреми да промени София и това е един избор пред софиянци на първо място. В останалите градове предлагаме избор на останалите български жители през нашите претенденти.
Депутатът от ГЕРБ разяснява и положението на БНР.
Тома Биков, ГЕРБ: В радиото се следи една наклонност на влизане в посоката, в която за жалост потегли Българска национална телевизия и стигна до едни доста огромни задължения и аз мисля, че е по този начин и по този начин е отворена тази тематика, ние би трябвало да изследваме и в тази комисия и благодарение на останалите органи това какво е действителното положение на БНР, по какъв начин се управлявало то, и тогава да изведем до каква степен има и законодателни проблеми, тъй като такива има сигурно, само че да създадем по този начин, че рецесиите в радиото, а и в малкия екран да бъдат превантивно решавани, тъй като съгласно мен до тази рецесия в радиото се е стигнало заради някакви аргументи. Тя не породи непринудено и ние би трябвало да забележим какви са тези аргументи и да ги предотвратим и би трябвало да го създадем дружно, тъй като това са въпроси, които изискват и единодушие, безапелационен бе Биков.
Темата разяснява и Драгомир Стойнев от Българска социалистическа партия:
Драгомир Стойнев, зам.-председател на ПГ на Българска социалистическа партия: Самото изказване е, че ще търсим задължения и ще оценяваме задълженията на радиото без да кажем една дума за свободата на словото, демонстрира в действителност по какъв начин работят ръководещите. Тази анкетна комисия в последна сметка главната й цел е да обясни една обстановка, която никой нищо не знае какво тъкмо се е случило, само че знаем, че има една застрашена от уволняване журналистка, знаем, че има протестиращи публицисти, знаем, че сигналът на радиото бе пресечен, нещо, което не се е случвало от не знам какъв брой години. И всичко да свеждаме още веднъж до пари - не го одобрявам. Това е следващото изплъзване от страна на ГЕРБ от главния проблем. България е на 111-то място в света по независимост на словото.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР