Ние винаги сме имали визия за развитието на община Марица

...
Ние винаги сме имали визия за развитието на община Марица
Коментари Харесай

Виолета Христодулова: Винаги сме имали самочувствието и достойнството да предлагаме и реализираме политика за хората

„ Ние постоянно сме имали визия за развиването на община Марица и за добруването на хората в нея. Доказали сме го с дейности! Нещо повече, постоянно сме имали самочувствието и достолепието да предлагаме и осъществяваме политика за хората. “ съобщи при разкриване на акцията за Местни избори 2023  претендентът за кмет на община Марица и лидер на листата с № 1 Виолета Христодулова. Читалището в с. Труд едвам побра искащите да се срещнат с специалистите в листата за общински съветници и с претендентите за кметове на обитаемоте места.
Виолета Христодулова показа с хората, че дружно с нейния екип ще предложат на жителите на общината смели решения, разпоредителност, диалогичност и  толерантност  и няма да дават обещание невъзможни неща.
Пред тях тя открои превръщането на община Марица в съвременна община, с оптимален обсег на електронни услуги. Общинско дружество за осъществяване на дребни улични поправки  ще проработи за възстановяване на благоустройството на обитаемоте места. Така ще се реализира бърза реакция и качество на свършената работа на по-ниска цена. За гарантиране на публичния ред ще бъде построено звено " Общинска защита ", като ще бъде разширена и системата на видеонаблюдение в обитаемоте места. Социалният патронаж за възрастните хора, развиването на нови услуги за възрастни, разширението на обсега на услугите „ Личен помощник ” и „ Обществена столова ” са акцент в обществената платформа. Като човек, специалист в образованието Виолета Христодулова планува в програмата за ръководство основаването на Общински детски комплекс, който да обезпечи безвъзмездни занимания по ползи в детските градини и учебните заведения в региона на непознатите езици, изкуствата и  спорта.
„ Важно е да чуем хората и по тази причина ще създадем Граждански съвещателен съвет към кмета на Общината и кметовете на обитаеми места. “, ангажира се Христодулова. Иницииране на локални референдуми по значими за обитаемоте места проблеми, поддръжка за включването на жителите в неофициални цивилен структури за взаимоотношение с локалната власт, цивилен надзор на предложенията и решенията на Общински съвет и кмет, както и общински Омбудсман са предложенията за поддръжка на развито и интензивно гражданско общество.
 Своеобразен доайен измежду претендентите за кметове Красимир Минков, сполучлив кмет на с. Труд  пожела удача на претендентите в идните избори и открои няколко значими момента - преди всичко, да бъдат уверени, защото знаят  и могат, на второ място – да разчитат на хората в обитаемоте места, които ще са техния максимален съдружник, и на трето място, да имат вяра и работят за общата идея - За по-добър живот в община Марица. „ Всички желаеме да имаме една работеща, красива и просперираща община. С тази настройка преди осем години станах кмет на село Труд. Днес се изправям още веднъж пред своите другари, съидейници, пред всички вас, тъй като имам вяра, че дружно, през тези години успяхме да съградим доста. Важно е да си подаваме ръка в сложни моменти. И навръх това се научихме в село Труд. Затова и съумяваме там, където другите ни пречат. Така имаме нов парк, реновирахме улици и ще продължим да го вършим. Защото всички дружно можем да живеем по-добре! “ съобщи Красимир Минков.
Победа на 29 октомври пожела и националният представител от Българска социалистическа партия за България Манол Генов. Той показа, че от дълго време не е виждал толкоз млада листа и толкоз обединен екип. Според него общинската политика е най-близо до хората, до техните ежедневни проблеми и потребности. „ В листата са познати и одобрени общественици, само че и доста представители на младото потомство, което чака действителна смяна в общината. “, безапелационен бе в триумфа им депутатът от Българска социалистическа партия.
Началото на акцията на Българска социалистическа партия за България за община Марица бе даден с водосвет за здраве и триумф в начинанието и с реверанс пред паметника на Апостола на Свободата, повдигнат в село Труд.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР