Ние виждаме едни пачки, които сравняваме с ония пачки с

...
Ние виждаме едни пачки, които сравняваме с ония пачки с
Коментари Харесай

Емилия Милчева: Скандалите с МВР и фискалния резерв са като пясъч...

Ние виждаме едни пачки, които съпоставяме с ония пачки с копюрите от 500 евро,за които прокуратурата се чуди има ли ги или няма нищо. Това е като салфетките в чалготеките.  Пачки в кутия за обувки, друга масичка, основен секретар... Това затлачва цялата обществена връзка. А в действителност прокуратурата диктува върху какво да се фокусираме, изясни тя.

 

Крайна цел е да се покаже, че ПП-ДБ нямат морално предимство. Тоест не могат да кажат, ние не сме такива каквото бе статуквото. Но всички губим като жители,че няма никакъв разгвор за бъдещето.То не може да бъде парцелирано.То не може да бъде обвързвано единствено с еврзоната и Шенген. Живеем в калта на ежедневните кавги и се основава чувството, че всички сме маскари, уточни Милчева.

 

По тематиката за бъдещото ръководство на страната анализаторът е на мнение, че би могло да се образува експертно държавно управление, само че то ще бъде маскирано задкулисие.

 

Милчева счита, че се тества нова формула на ръководство, само че с различен състезател.

 

ГЕРБ ще разчита на твърдия си електорат на изборите. Движение за права и свободи ще станат също ненакърнени от абсурда. Такива са действителностите. Ще има проблем с хората на ПП-ДБ, защото електоратът им беше задоволително обезверен. Но всичко ще зависи от самата акция и посланията им, сподели още журналистката.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР