Ние вече поискахме оставката на вътрешния министър, настояваме и за

...
Ние вече поискахме оставката на вътрешния министър, настояваме и за
Коментари Харесай

Даниел Митов: Трябва редовен кабинет, стига детинщини!

Ние към този момент поискахме оставката на вътрешния министър, настояваме и за оставката на основния секретар на Министерство на вътрешните работи, чиято работа е обвързвана точно с оперативното управление по защитата на границата. Това показа пред публицисти в коридорите на Народното събрание зам.-председателят на Даниел Митов  Даниел Митов Даниел Митов е роден на 4 декември 1977 година в град София. Завършва СУ „ Климент Охридски “,.

,,Очевидно е, че професионалното и политическо управление на Министерство на вътрешните работи не са си свършили работата. Допреди година и половина въобще не можеше да става въпрос за сходни произшествия. Липсва съгласуваност сред държавните управления на България и Турция, както и Гърция във връзка с контрола на миграционните потоци'', добави той.

По думите му се следи и растеж на трафика на опиати, за което още веднъж укори Министерството на вътрешните работи.

Митов прикани президента да освободи вътрешния министър от поста му и в тази връзка посочи нуждата от постоянно държавно управление.

Стига толкоз към този момент сме си играли на детинщини и взаимни обвинявания. Трябва да се сформира постоянен кабинет, който да има болшинство и да се ръководи съществено страната в тази сложна обстановка, акцентира националният представител от.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР