Ние вече 6 месеца сме извън държавното управление и се

...
Ние вече 6 месеца сме извън държавното управление и се
Коментари Харесай

Красимир Вълчев: От над 10 000 в Марица Изток ще останат 500 на работа |

Ние към този момент 6 месеца сме отвън държавното ръководство и се видя ръководството на нашите съперници. Ние сме в серия, бих споделил каскада от рецесии - ценова, инфраструктурна, политическа. Това съобщи някогашният министър на образованието Красимир Вълчев, който е лидер на канд идат-депутатската листа на ГЕРБ в Стара Загора.

Според него главната рецесия у нас е точно политическата и неспособността на партиите, декларирали се като партии на смяната, да сформират държавно управление и да образуват управническо болшинство. 

" Тези партии трупаха политически запас главно с отрицателно, анти ГЕРБ говорене, вложиха в ненавист. Самозвани демократи говореха единствено против ГЕРБ, а когато спрат да приказват против ГЕРБ се вижда, че няма какво друго да кажат. Затова и в миналите две Народни събрания не се организира нито един логичен диалог ", сподели Вълчев.

Той дефинира здравния министър Стойчо Кацаров като " безусловно несъответстващ ", а виновността била на индивида, който го е назначил - президентът Румен Радев.

" Очакваме избори, които още веднъж да се вършат с репресии против ГЕРБ, против всички поддръжници, членове на ГЕРБ, само че ние сме подготвени за това. Ние не сме безгрешни, само че се видя, че няма опция. Отпушени са сега контрабандните канали, концесионирани са митниците, хвалят се с увеличена събираемост на приходите, която се дължи единствено и само на инфлацията ", сподели лидерът на старозагорската листа на ГЕРБ.

Според Вълчев дейностите на служебното държавно управление са пагубни за енергетиката и особено за комплекса " Марица Изток ". 

" Ярък образец е проектът за възобновяване и резистентност, за който също се оправдават с ГЕРБ. В енергетиката са създали допустимо най-лошото - лобистко и пагубно изключително за Марица Изток. Хвърлянето на прахуляк в очите с датите, които сякаш преговаряли и договаряли с Европейска комисия - 2038 и 2040 година, е опит да се излъжат работещите в комплекса. Това което се предлага действително е закриването му като произвеждащ сила от въглища от 2026 година ", сподели Вълчев.

Според него разновидността за създаване на газова централа е най-лошият и от над 10 000 заети ще останат най-вече 500.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР