Ние в момента коментираме приемане на Бюджет с 12 млрд.

...
Ние в момента коментираме приемане на Бюджет с 12 млрд.
Коментари Харесай

Костадинов: Няма да подкрепим хора, срещу които се водят разследвания

" Ние сега разясняваме приемане на Бюджет с 12 милиарда лева дълг за една година в следствие от ръководството на тези хора. Смятам, че най-малкото нещо, което би следвало да се случи е по-късно, че вкараха страната във финансова злополука, най-малкото което би могло да стане е да бъдат държани на безвредна санитарна отдалеченост от всякаква форма на власт. Няма по какъв начин нито да подкрепим подобен състав на кабинет, нито бихме могли да подкрепим имена на хора, за които има информация, че има следствия. "

Това съобщи водачът на “Възраждане ” Костадин Костадинов по отношение на изтеклите имена за министри в кабинет, препоръчан от ПП-ДБ, съобщи БГНЕС.

Костадинов заяви, че още веднъж ще внесат Законопроект за регистрация на задграничните сътрудници.

“Радваме се, че сега Европейска комисия е тази, която стартира процедура по приемането на една инструкция, която да регламентира работата на непознатите сътрудници в Брюксел и Европейския парламент. По този план се работи към този момент два месеца и половина и диалозите са в доста напреднала фаза. В този съответен случай, откакто към този момент може да се каже, че е на разположение европейска процедура би следвало да получим поддръжката на всички останали политически сили в българския парламент ”, сподели той и акцентира, че е извънредно време да се наложи ред в тази обстановка.

“С този законопроект, който ние ще вкараме този път в Народно събрание ще успеем да наложим законов ред, който да докара до изсветляване както на собствеността на медиите, по този начин и финансирането на фондации, политически партии и така нататък Имаме потребност от изясненост по този въпрос ”, безапелационен е водачът на “Възраждане ”. Той изрази вяра, че в България няма да има митинги като тези в Грузия.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР