„Ние в Джебел и България не искаме омразата да бъде

...
„Ние в Джебел и България не искаме омразата да бъде
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ и екипът на Централния лъч дадоха мощната си подкрепа за Неджми Али за кмет на Джебел

„ Ние в Джебел и България не желаеме омразата да бъде част от политиката. “ Това сподели от джебелското село Мишевско ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ. „ Не желаеме омразата, разделянето и опълчването да са на трибуната на Народно събрание, в централната власт и част от законодателството на България. На еврозиборите през тази година ние показахме, че си взехме урока от разделянето през 2017г “, добави водачът на Движение за права и свободи.

На предизборна среща в село Мишевско, община Джебел бяха показани претендентите на Движение за права и свободи за общински съветници и претендентът на Движение за права и свободи за кмет на община Джебел Неджми Али.


Карадайъ изясни, че преди 1989г за говоренето на турски език санкцията е била 5 лв.. Сега в Изборния кодекс има възбрана да приказваме на турски и санкцията е 2000 лв., добави той. За това, че сме се поздравявали на еврозиборите, ние бивахме глобявани. И това става в 21 век и сякаш демократична България. По всички интернационалните стандарти имаме правото на осведомен избор. Да се осведомяваме за стратегиите, за развиването и концепциите на нашата община и страна на какъвто и да е език, изясни водачът.

Карадайъ сподели, че някои партии идват и подлъгват някой наш човек, наши родственици и комшии с всякакви обещания и те стават техни претенденти. Бойко Борисов излиза и споделя: „ Ние взимаме 100 000 гласа от турците и мюсюлманите в България.

Тази политика, която водим се утвърждава от 100 000 мюсюлмани в България “. Излиза, че политиката на възбрана на турския език се утвърждава от тези, които гласоподават за ГЕРБ, съобщи той. Гледат да откраднат някой различен глас, с цел да отслабят нас. Ние даваме гласа си за ГЕРБ, те получават власт и тази власт я употребяват срещу нас. Но ние няма да допуснем това, бе безапелационен водачът на Движение за права и свободи.

Мустафа Карадайъ сподели, че гласовете за огромните партии идват от огромните градове и по тази причина те ще се грижат за гласоподавателите на огромните градове, а не за нашите села. Гласовете на Движение за права и свободи идват от нашите села и ние сме длъжни да се грижим за тях. Няма по какъв начин да гласуваме за тези огромни партии, които употребяват властта срещу нас, изясни още Карадайъ.


Избираме нашия кмет на кметство, само че той не може да реши независимо проблемите и по тази причина отива при кмета на общината, с цел да сложи нашите проблеми от селото, съобщи водачът. Избираме и общинските ни съветници, с цел да вземат верните решения за нашите проблеми. Но зад всички тези положителни концепция, в община Джебел средства няма, добави той.

И като не стигат парите, кмета на общината ще се обърне към народния представител. Движение за права и свободи има най-мощната и мощна парламентарна група през днешния ден в Народно събрание. Няма значение кой какъв брой на брой народни представители има. Всички признават, че най-хубавите специалисти са в Движение за права и свободи, разгласи Карадайъ.

Председателят на Движение за права и свободи съобщи, че най-вече дават обещание тези, които нямат желание да правят работа. Само че ние доста добре знаем, че без значение кой какво дава обещание, ние в случай че не си свършим нашата работа, няма кой различен да ни я свърши. На 27 октомври ще има избори, а идващия ден празник на успеха, заключи ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.

Към всичките трофеи на Неджми Али би трябвало да прибавя и купата проектант. Неговата стратегия е чудесна, амбициозна, изпълнима и в нея има превъзходен стопански план. Това демонстрира единствено равнище. Нивото на нашата партия, на Неджми Али, на община Джебел и на нашите общини, сподели зам.-председателят на ПГ на Движение за права и свободи Йордан Цонев.

Цонев сподели, че ръководителят и Движение за права и свободи идват тук да създадат централното мероприятие за деня във вашето село. Движение за права и свободи може да събере на площада 5000 души, само че за нас са значими дребните обитаеми места и вие хората, добави той.

ДПС е нашата партия. Да подкрепим нашата партия, да си свършим нашата работа и да бъдем потребни на нашите деца, всички хора, на Джебел и на нашата Родина, прикани още Йордан Цонев.

На предизборната среща участваха и евродепутатът Атидже Алиева-Вели, националният представител Ерол Мехмед, членът на ЦОБ Ердинч Хайрула и някогашният депутат Салиха Емин.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР