Ние управляваме до голяма степен тази криза на късмет, поради

...
Ние управляваме до голяма степен тази криза на късмет, поради
Коментари Харесай

Томов: В България има най-много антиваксъри в Европа

 " Ние управляваме значително тази рецесия на шанс, заради което и сега сме със мъртвило поради доста преболедували, не поради доста имунизирани. Ние, с цената на доста преболедували и със смъртност първа в Европа и трета в света на 100 хиляди постигнахме нашия популярен триумф. “ Това мнение изрази в изявление за БНР Лъчезар Томов, математик, учител в Департамент " Информатика “ на Нов български университет. Ако броят на инфектираните не се усили и след абитуриентските балове, това ще е знак какъв брой доста хора са преболедували, съобщи той в предаването " Преди всички “.

" От епидемиологична позиция сега имаме мъртвило, което се дължи на няколко фактора. Първият фактор е доста огромният брой преболедували. Официалната численост умерено можете да я умножите по 6, даже по 7, което прави 2 500 000. Също по този начин имате 600 000 души с две дози. Трябва да се регистрира, че формалното броене на популацията не демонстрира действителния брой живеещи хора у нас. Което дава много положително съответствие преболедували и имунизирани към сбор. “

Според Томов поради ниската плътност на популацията и по-слабия трафик в избрани райони у нас спрямо Германия или Англия да вземем за пример, при едни и същи ограничения се получават разнообразни резултати.

Ако няма нахлуване на нови разновидности на ковид у нас, можем да сме спокойни през цялото лято до септември, счита Лъчезар Томов.

" При нас имаме 60 % нежелаещи да си сложат ваксина, което е най-големият % в Европа. В Румъния са единствено 30% “, добави математикът.

Според Томов по сходство на Швеция би трябвало да се забранят огромни събирания както навън, по този начин и на закрито. " При потенциал 20-30% в заведенията няма да има разпространяване там. “
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР