Ние убиваме руснаци и ще продължим да убиваме руснаци навсякъде

...
Ние убиваме руснаци и ще продължим да убиваме руснаци навсякъде
Коментари Харесай

Украйна: Нашата победа е невъзможна без Крим

„ Ние убиваме руснаци и ще продължим да убиваме руснаци на всички места по света до цялостната победа на Украйна “.

 

Това съобщи Началникът на основното разследващо ръководство на Министерството на защитата на Украйна генерал-майор Кирило Буданов в изявление за YahooNews.

Буданов беше запитан дали украинските служби стоят зад убийството на Даря Дугина, дъщерята на съветския националист Александър Дугин, както и зад взривяването на Кримския мост. Американците приписват на Киев убийството на Дугина. Буданов отговори, че няма да разяснява тази тематика, само че съветските терористи по целия свят не би трябвало да бъдат спокойни, тъй като могат да бъдат застигнати от отмъщение във всеки един миг и във всяка точка на планетата.

На 24 февруари 2022 година Руската федерация стартира пълномащабна война против Украйна. В момента ЗСУ се готвят за нова контраатака, с цел да освободят още съветски територии от окупаторите. Буданов отхвърля да даде детайлности къде и по кое време ще стартира акция, само че е убеден, че окупираният Крим „ ще бъде освободен, тъй като нашата победа е невъзможна без освобождението на Крим “.

„ Към днешна дата Русия няма боен, стопански или политически капацитет, с цел да сътвори нов опит за сериозна атака където и да е в Украйна “, сподели Буданов. Той заяви още, че Руската федерация се пробва да натрупа прочут ресурс от ракети, с цел да осуети украинската атака. „ Истината обаче е, че руснаците сведоха ракетния си запас съвсем до нулата “, означи шефът на военното разузнаване на Украйна. Според него съветските окупатори нямат капацитет за настъпателни дейности, само че към момента имат капацитет за защита, което ще затрудни украинското контранастъпление.

Във Вашингтон се притесняват, че в случай че Крим бъде освободен, Владимир Путин може да прибегне до потреблението на нуклеарни оръжия. Буданов неведнъж обаче е заявявал, че е малко евентуално Путин да употребява нуклеарни оръжия против Украйна.

„ За страдание Руската федерация умее да работи с осведомителното пространство. Ето за какво всяко събитие - представете си ракета, която пада в Кремъл - те ще го показват като победа за Русия. Те ще настояват, че са предотвратили най-голямата злополука в човешката история, когато тази ракета е паднала в Кремъл, че тази ракета даже им е помогнала. Звучи като смешка, само че в действителност съветското общество приема сходни нелепости “, сподели Буданов. Любопитно е, че изявлението му пред YahooNews е направено няколко дни, преди дронове да нападат Кремъл, което Москва назова „ опит за убийството на Путин “. Украйна отхвърли да има нещо общо с този случай.

Буданов разяснява и бъдещето на създателя на терористичната формация „ Вагнер “ Евгений Пригожин. „ Неговото политическо бъдеще е директно обвързвано с физическото му оцеляване, тъй като в Руската федерация има прекалено много сили, които желаят да го отстраняват. Той явно ще се опита да се отбрани, тъй като за него това даже не е въпрос на заточение или затвор, това е въпрос на живот и гибел “, сподели Буданов. Според него бойците на „ Вагнер “ са доста по-добре готови за пердах от постоянната съветска войска, тъй като за разлика от нея, във „ Вагнер “ най-малко организират някакво военно образование.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР