Ние трябва да вземем мерки за ускорено развитие. За целта

...
Ние трябва да вземем мерки за ускорено развитие. За целта
Коментари Харесай

Бойко Рашков няма време за експерименти

Ние би трябвало да вземем ограничения за ускорено развиване. За задачата е необходим потвърден началник с опит, нямаме време за опити. Така разяснява гласуването си вътрешния министър Бойко Рашков.

Като министър на вътрешните работи Рашков съобщи: желае да победи оня претендент в конкуренцията за президентския пост, за който няма безусловно никакви подозрения за връзки със структури, които " много дълго време влияеха върху нашето общественоикономическо и политическо развиване ". И по думите му като допълнение: " и които в този момент желаят още веднъж за 5 години да продължат да вършат това. "

Бойко Рашков се надява, всички български жители да създадат изводите си и оценките си и да излязат да гласоподават.

Изборният ден е почнал обикновено и умерено - по този начин както би трябвало да бъде. " Към момента " изборният ден стартира и протича напълно обикновено и напълно умерено - както би трябвало да е, без значение от някои мрачни прогнози, които някои хора вършат по политическа линия ". Рашков не заяви за профилирани интервенции, които да протичат сега.

Вътрешният министър разяснява и интервенцията на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево " в последните дни. " Министерство на вътрешните работи има информация за контрабанда " и освен " през турската граница и това е повода за дейностите на силовите структури. " Той призна за усложнения при влизането в страната, само че през вчерашния ден, през днешния ден по негова информация такива усложнения няма.

" Министерство на вътрешните работи имаше информация, която изискваше да бъде тествана. (...) Дали са пътували и за избори или и за други цели - ние би трябвало да проверим... Очевидно има избрана цел, която се съпътства от други цели - една противозаконна контрабандна търговия ", изясни вътрешният министър и загатна, че " някой заплаща за превоз и хотели ", само че без да загатва имена и партии.

Той акцентира, че има доста добра връзка с турския си сътрудник и с посланика на Анкара у нас, като е уверен, че " проблемите от последните дни ще отшумят ". Рашков беше безапелационен, че няма да допусне митинги да попречват свободното придвижване.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР