Ние търсим отговорност от Бойко Борисов затова, че неговите приятелски

...
Ние търсим отговорност от Бойко Борисов затова, че неговите приятелски
Коментари Харесай

Христо Иванов: Борисов и приятелските му кръгове отровиха България

" Ние търсим отговорност от Бойко Борисов по тази причина, че неговите другарски схеми и кръгове отровиха България в директен и метафоричен смисъл, отровиха и Нова Загора ".

Това съобщи водачът на " Да, България " и съпредседател на Демократична България Христо Иванов, който поддържа жителите на града, които от години стачкуват против мръсния въздух, който дишат, съобщи кореспондентът на БГНЕС.

Според локалните жители най-големият замърсител на въздуха в региона е инсталацията за биогаз, от която се носят неприятни миризми.

Христо Иванов изиска отговорност от всички способени институции за решение на казуса и осъди полицейския напън, на който са подложени протестиращите. Голяма част от тях са получили призовки и предизвестия от органите на реда, че с наличието си пред общината пречат на работата, а единствено преди дни са счупени стъклата на един от уредниците на митингите.

Иванов настоя за обективно следствие на случая и интервенция на държавните органи, с цел да може Нова Загора да диша чист въздух.

" Решение от дълго време трябваше да бъде открито. От години Бойко Борисов нищо не прави. Очевидно е за какво нищо не прави, той през това време открива тази апаратура, другарува си с нейните притежатели, изпраща ги в Дубай. Така, че излиза наяве, че става въпрос за извънредно доближена към него компания. Искаме, както открива тази апаратура, по този начин да я закрие ", прикани Христо Иванов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР