Ние сме за оставката на Валери Симеонов, от една страна,

...
Ние сме за оставката на Валери Симеонов, от една страна,
Коментари Харесай

В Още от деня: За рокадите във властта - Веселин Марешки и Александър Сабанов

Ние сме за оставката на Валери Симеонов, от една страна, въпреки това, още от дълго време сме споделили, че който и да предложат и по съдружно съглашение си е тяхно право човек за това място, ние предплатено не може да знаем той дали е добър експерт или нарушител, тъй че му даваме заем на доверие. Това разяснява в предаването " Още от деня " Веселин Марешки във връзка гласуваната през днешния ден оставка на Валери Симеонов и заелата поста му Марияна Николова. Не знаем авансово по тази причина не може да му слагаме някаква емблема, по тази причина му даваме късмет, даваме му заем на доверие и следим делата му, посочи Марешки.

Веселин Марешки: Народът дава оценките и най-много на избори, само че съгласно нас към днешна дата по отношение на обещанията в предизборната стратегия на дребната коалиция, не общата предизборна стратегия, съгласно мен те вървят много отстъпчиво обратно, като най-фрапантен е образецът, че се отпускат милиарди за самолети, а не толкоз доста пари за пенсии, което беше първа точка в програмата.
Александър Сабанов от Вътрешна македонска революционна организация обаче не се съгласи с него и посочи, че това е " единственото държавно управление с наше присъединяване, което подвига приходите - ние с изключение на пенсиите - 300 лв., тъй като през днешния ден също беше коментирано в зала - 300 лв. това е за 4-годишен интервал, не е за първата една седмица ". От една страна има усъвършенстване на стопански резултати, само че има и неодобрение, разяснява Марешки. Това е по този начин, тъй като резултатите не са задоволително положителни, добави той.

Подкрепяме я, несъмнено, най-малкото тъй като тя е излъчена от нашия съдружен сътрудник, чиято квота действително е вицепремиерската, разяснява Сабанов във връзка новия вицепремиер Марияна Николова.

Дори и да не се явим дружно на евроизборите, всеки ще покаже какво има след себе си като електорална настройка, разяснява още той.

 Марияна Николова е новият вицепремиер на мястото на Валери Симеонов Марияна Николова е новият вицепремиер на мястото на Валери Симеонов
Марияна Николова е новият вицепремиер по икономическата и демографската политика на мястото на Валери Симеонов, който подаде оставка след близо месец...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР