Ние сме в толкова активна предизборна кампания, че може би

...
Ние сме в толкова активна предизборна кампания, че може би
Коментари Харесай

Нахъсан пиар от бизнеса и ДБ качва градуса на скандалите

Ние сме в толкоз дейна предизборна акция, че може би степента на напрежение и на градус в никакъв случай не е била толкоз висока. Това разяснява общественият психолог проф. Антоанета Христова пред БНР.

„ Това е може би не толкоз очевидно от страна на политическите партии, които са парламентарно показани и които би трябвало да се състезават сега най-вече за вота на гласоподавателите, а на доста други политически играчи, които се пробват да разместят пластовете “, уточни тя.

Проф. Христова разяснява опозицията като нееднозначно събитие, „ имам поради Българска социалистическа партия, която е най-сериозната съпротива от позиция на електорат, а въпреки това, непредставените в Народното събрание политически партии, каквито са Демократична България и тези предприемачи, които бяха много притиснати от профилираната прокуратура. Българска социалистическа партия към момента е в латентен сън във връзка с политическото си държание, само че другите два субекта са с извънредно надъхано държание “.

„ Безспорно скандалните обстоятелства, които могат да бъдат изцяло справедливи, се нуждаят от нещо второ, с цел да се трансфорат във висока температура, в признак. И това второ е доста положителният пиар и потреблението на канали, през които се интерпретира по съответния метод протичащото се по този начин, щото да се изиска на финала какво – оставки. Така че това, което става в този момент, е доста огромно напрежение. В момента е пикът, защото имаме декор на настройки, на който беше потвърдено, че българите не виждат сега опция на грешките и на второ място, се вижда извънредно надъханото предпочитание на тази група съпротива, която обрисувах първоначално, да реализира непременно триумф “, счита тя.

Според проф. Христова реакцията на прокуратурата, която оповести час от доказателствата по следствието Национална агенция за приходите лийкс, е неуместна от една страна, а от друга демонстрира съществено напрежение сред държавното обвиняване и съда.

Колкото до поръчката на Слави Трифонов да записва партията „ Няма такава страна “, Антоанета Христова предвижда, че тя няма да донесе предстоящата от хората смяна. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР