Ние сме в група, в която всеки може да победи

...
Ние сме в група, в която всеки може да победи
Коментари Харесай

Кампъл: Словения и България са на едно ниво, тук грандовете ги няма

" Ние сме в група, в която всеки може да победи всеки, тъй че би трябвало да даваме всичко от себе си във всяка една среща. За по-малките народи и тимове шампионатът Лига на Нациите е метод да се класират за Европейското състезание. Защото тук играеш единствено с тимове, които са на твоето равнище, няма ги грандовете ", съобщи халфът на Ред Бул Лайпциг Кевин Кампъл преди мача Словения- България.

Двата тима се срещат на следващия ден на стадион " Стожице " в словенската столица в първа среща от група 3 на Лига С на новоучредения шампионат на УЕФА. Словенците досега упражняваха в курорта Блед, а през днешния ден се реалокираха в Любляна, с цел да опитат терена.

Полузащитникът се завръща в тима, откакто се наложи да лекува мускулна контузия.

" Отборът ме одобри чудесно. Всички имаме една цел, за която работим всички. Отдавна не съм най-младият в тима, тъй че имам като задача да оказвам помощ на по-младите. "

" Сега ни чакат два тежки мача- с България и с Кипър, само че ние би трябвало да реализираме два положителни резултата. Мачът с Черна гора беше една добра основа, върху него би трябвало да надграждаме, сподели още играчът от Бундеслигата.

В същото време някои от локалните митове се включиха в акция на локалната футболна федерация, стимулираща привличането на аудитория. Специални видеообръщения записаха Амир Карич, Антон Жлогар и Миленко Ачимович, в които приканват хората да си купят билети за мача с България и да поддържат страната си в първата среща от шампионата Лига на Нациите.

По-късно през днешния ден са конференциите на двамата национални селекционери.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР