Ние сме смешна България. Хората във Великобритания ми се подиграват.

...
Ние сме смешна България. Хората във Великобритания ми се подиграват.
Коментари Харесай

Бащата на убитата 11-г. Никол: В Англия ме питат нормална държава ли сме като узнаха за смешната присъда на Иван

Ние сме смешна България. Хората във Англия ми се подиграват. Питат ме естествена страна ли сме. Как можело човек да извърши ликвидиране и присъдата на виновникът да се понижи с лека ръка.

Това съобщи Любомир Йончев - татко на 11-годишната Никол, която бе убита от 15-годишния Иван в Бургас. Момчето получи наказване от 6 години затвор без право на обжалване.

"Присъдата била понижена, тъй като служителите на реда са отишли в дома му, той самичък се е издал, а пък те били груби с него. Тук, в случай че някой убие дете, няма да види бял свят ", съобщи Йончев.

"Ние по този начин даваме вяра на нарушителите, те излизат бързо на независимост. Защо изобщо ги хващаме, като ще ги пускаме назад на улицата ", запита той.

"Когато човек може да отнеме живот, значи би трябвало да може да бъде съден като голям”, счита бащата на убитото дете.

По думите му в Англия, в случай че обидиш служител на реда или каквото и да е, получаваш незабавно наказване.

Той призна, че не са му останали сълзи: „ На 7 юли умря татко ми, а на 20 август щерка ми. Майката на въпросния пикльо Иван даже не направи опит да ми се извини ", сподели той.

"Детето ми се е опитвало да натисне паник-бутон. Кръвта й седеше по него. Всичко това бе потрес за мен. Видях мястото след убийството, беше в кръвта й. Не беше още почистено добре ", призна Йончев.

Според него това ликвидиране е планувано и невъзмутимо: "Това момче е възнамерявало да я убие. Аз пристигнах в Англия поради нея, а към този момент я няма”, сподели той.

"На погребението даже не споделих "сбогом " на щерка си. Такова нещо не може да се каже, не може и да се елементарни. Никога няма да не помни ", приключи Йончев.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР