„Ние сме следващите в списъка на Кремъл“ - с това

...
„Ние сме следващите в списъка на Кремъл“ - с това
Коментари Харесай

Петков: Митрофанова беше заподозряна, че води български политици на почивка в Гърция

„ Ние сме идващите в листата на Кремъл “ - с това заглавие английският вестник „ Таймс “ описа за политическата обстановка в България.

Пред английския публицист Том Кингтън, Петков декларира „ Ние ограничихме корупцията локално, само че открихме, че имаме по-голям зложелател: съветската интервенция. Не разбрахме, че корупцията и съветското въздействие са едно и също нещо. Корупцията е най-хубавият външнополитически инструмент на Москва на Балканите “.

" Общо взето съм сигурен, че някои от 70-те души, които изпратихме назад, интензивно разговаряха с депутати в Народното събрание и даваха на публицистите публикации, подготвени за издание ", сподели той.

" [Руският] дипломат беше обвинена, че играе дейна роля, като води политици в Гърция на отмора. Това беше директна интервенция. "

Сходна скица той вижда и във връзка вдигнато на ветото на България върху молбата за участие в Европейски Съюз на Северна Македония, макар съпротивата на Русия. " Русия влияеше от двете страни на границата ", сподели той. " Видяхме координирани дейности, когато нашите националисти излязоха с медийни начинания, преди културният ни офис в Северна Македония да бъде опожарен. "
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР