Ние сме склонни да седнем на масата, за да обсъдем

...
Ние сме склонни да седнем на масата, за да обсъдем
Коментари Харесай

Венко Сабрутев: На задкулисието му става все по-трудно да си прави договорките

" Ние сме склонни да седнем на масата, с цел да обсъдем съответни ограничения и политики - антикорупционната комисия, повдигане на приходите, следствие на основния прокурор, с цел да може страната да тръгне в една нова посока ", това съобщи депутатът от " Продължаваме промяната " Венко Сабрутев пред Българска национална телевизия по отношение на диалозите за общи политики с другите парламентарно показани обединения.

Искахме водачите и хората, които взимат решения, а не да пращат някакви парламентьори и дилетанти. Да седнат водачите с шефовете на парламентарните групи и да се образува групова политика какво ще се прави, коя партия какви ограничения ще поддържа, продължи той.

Той дефинира рецензиите към проблема със седемте танкера с полутечен газ като " политическа опорка ".

" Това, че не можем да изберем ръководител на Народното събрание не е нещо неприятно. Това значи, че глух подмолни сделки. На задкулисието му става все по-трудно да си прави сделките ", безапелационен бе Сабрутев.

" Делян Пеевски пое надзор над две основни комисии. Комисията по бюджет и финанси, където ще се разпределят 70 милиарда лева и другата комисия, която управлява силовите структури. Той в този момент ще ръководи комисията, която контролира ДАНС ", съобщи депутатът от Политическа партия във връзка с парламентарните комисии.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР