Ние сме село без кучета, разграден двор. хора, които имат

...
Ние сме село без кучета, разграден двор. хора, които имат
Коментари Харесай

Алекс Алексиев: Има хора, които имат интерес България да бъде напълно зависима от Русия

Ние сме село без кучета, разграден двор. хора, които имат интерес България да бъде изцяло подвластна от Русия. Парите от Русия идват в България през Лукойл, и през съветския газ. Не бих се учудил, че господин Пеевски има ползи към " Дунарит ", само че той е комфортна пионка. Хората, които командват са Доган и премиера и те са твърдо свързани с Русия.
Това съобщи в предаването " Честно казано с Люба Кулезич " анализаторът Алекс Алексиев.

Фактът, че би трябвало да научаваме какво се случва в България от други страна не е добър знак, сподели Алексиев по отношение на двете тематики - отравянето на Гебрев и парите от Венецуела минавали през българска банка.

Западните служби обърнаха внимание, тъй като се събраха доста неща. Борисов беше единственият политик, който сподели, че му трябват още доказателства по случая Скрипал.

" Ние сме село без кучета, разграден двор. ", сподели Алексиев.

ДАНС концентрира цялата власт в ръцете си, което е неуместно. Военното разузнаване се управлява. ДАНС сега не служи на България. Факт е, че цялата разследваща власт е съсредоточена във ДАНС. В Съединени американски щати има 17 служби, които се занимават с разузнаване, с цел да няма взаимозависимост.

Парите от Русия идват в България през Лукойл, и през съветския газ. Трябва да се даде пояснение, за какво България остана единствената страна в Източна Европа, която се доставя единствено с съветска газ. Има избрани хора, които печелят пари от това да оказват помощ на монопола на Русия в тази сфера. От това България единствено губи.

Преди години имаше някакви подозрения, че в за този прелом, който пробваха да създадат в Черна гора, са отишли техни креатури от Пловдив, от тяхна клетка в Пловдив. ГРУ не се занимават персонално с „ мокри каузи “. Олег Калугн е разказвал, че примерно за следствието за Георги Марков са дадени избрани неща на България, с цел да се направи следствие, само че те самите не се занимават.

Бизнесът на Гебрев може да не е огромен, само че очевидно е значим за Русия. Говореха се невероятни нелепости за Гебрев, че е ял рукола. Всичко това е с цел да не се каже, че в България руснаците си вършат каквото си желаят и никой нищо не може да им каже, съобщи Алексиев. Въпросът, който може да се зададе, е къде са били преди три години службите, когато се е случил случаят с Гебрев.

Вижте кой ръководи ДАНС и кой ръководи България. Не бих се учудил, че господин Пеевски има ползи към " Дунарит ", само че той е комфортна пионка. Хората, които командват са Доган и премиера и те са твърдо свързани с Русия.

Вчера бе оповестена информация, че Турция е понижила вноса си на съветски газ със 73 %, с цел да не са подвластни. Тук никой не дава информация, че ние също можем да внасяме полутечен газ. Има хора, които имат интерес България да продължи да бъде изцяло подвластна от Русия.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР