“Ние сме със вас скандират българите във Великобритания. Сънародниците ни

...
“Ние сме със вас скандират българите във Великобритания. Сънародниците ни
Коментари Харесай

Българка на Острова изминава всеки ден по 100 км за да подкрепи протестиращите у нас

“Ние сме със вас ” скандират българите във Англия. Сънародниците ни на острова към този момент 24 дни излизат по улиците в поддръжка на антиправителствените митинги у нас. Демонстрации има в Лондон, Оксфорд, Есекс и Бирмингам.
Една от протестиращите е Николинка, която сега живее в Брайтън. Николинка е преподавател по история, френски и британски език. За да поддържа митингите у нас всеки ден сънародничката ни пропътувам повече от 100 км, с цел да стигне до английската столица Лондон.

" Тези хора са доста борбени, доста горещи сърца имат тези младежи и те имат подобен оптимизъм да трансформират страната и аз имам вяра, че тъкмо тези младежи ще оказват помощ да се промени България към положително. Те имат друго схващане. Техният нрав не е манталитетът може би присъщ за хора на моята възраст. Тук са в демократична страна. Сравняват, виждат какво е в България. Не им харесва, желаят да бъде по този начин, както в Англия е момента – демократична страна, където народът не се плаши от управниците “, споделя Николинка пред bTV.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР