Ние сме против антисемейните практики, насаждани в България, които идват

...
Ние сме против антисемейните практики, насаждани в България, които идват
Коментари Харесай

Протестиращи искат оставката на Екатерина Захариева заради политиката ѝ против семейството


Ние сме срещу антисемейните практики, насаждани в България, които идват от Норвегия, оповестиха стачкуващите

Демонстранти се събраха пред постройката на Министерството на външните работи с искане за оставката на вицепремиера Екатерина Захариева, заяви БНР. Според протестиращите, които се опълчват на въвеждането на законодателни промени, свързани с развъждането на деца, в речта си пред Общото заседание на Организация на обединените нации българският външен министър е „ противопоставила деца и родители и е протегнала ръка на изконни човешки връзки “.

„ Искаме оставката на външния министър, тъй като това е една продължителна политика, като се върнем в годините обратно, от нейна страна към разрушение устоите на българското семейство. Тя афишира от безусловно високо място война на българското семейство. Тя демонстрира, че следва едни интернационалните течения и едни външни политики, които са добре подплатени с пари. Ние сме срещу антисемейните политики, насаждани в България, които идват от Норвегия. Не желаем техните практики да бъдат прилагани тука - в България “.

Протест против законодателни промени, свързани с развъждането на деца, имаше и в събота пред постройката на Министерския съвет. Според протестиращите от началото на идната година ще влязат в действие разпореждания, които ще разрешат дете да бъде извеждано от фамилията при неизвестен сигнал, а обществени служащи да вършат инспекция по домовете без правосъдна заповед.

От Министерството на труда и обществената политика дефинираха изказванията като погрешни.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР